реклама

реклама

Лідер фракції Блоку Петра Порошенка «Солідарність» у Черкаській міськраді Костянтин Чернецький під час сьогоднішньої сесії звернувся до міського голови з проханням прибрати дерев’яний будиночок, побудований протестувальниками біля обласного Будинку рад.

Нагадаємо, протестувальники вимагають відставки голови обласної ради Олександра Вельбівця.

– Наше питання має більше естетичний характер, – пояснив Костянтин Юрійович, звертаючись до міського голови Анатолія Бондаренка. – Від імені фракції Блоку Петра Порошенка «Солідарність» висловлюю занепокоєння з приводу «ларьочка», який у нас стоїть перед обласною держадміністрацією. На нашу думку, це просто неестетично, негарно й не відповідає санітарним нормам. Такі речі не повинні бути на центральній площі міста Черкаси. Я вас прошу всіма можливими зусиллями прибрати цю... конструкцію.

Міський голова Анатолій Бондаренко відповів, що розуміє занепокоєння депутатів.

– Я зрозумів. Дякую. Але до Черкаської міської ради звернулися чотири організації про встановлення безстрокового намету – там і «Союз патріотичних сил», і всі інші... Я давав доручення Давиденку (керівникові муніципальної інспекції, – ред.) вийти на місце. Мене також непокоїть цей стан – починаючи від того... як правильно?.. намету? приміщення? приміщення біля прокуратури й закінчуючи приміщенням біля обласної державної адміністрації, – зазначив Анатолій Бондаренко. – Я – проти! Я відверто про це кажу. Але в нас немає достатніх повноважень.

На зауваження депутата Павла Карася, що цей намет встановила ВО «Батьківщина», партія міського голови, Анатолій Васильович відповів так:

– Останнім часом про все, що не робиться, кажуть, що це зробила наша партія. Мені приємно, що ви вважаєте, що наша партія всесильна і все робить. Але, я думаю, що то – ваше особисте бачення, Павло Миколайовичу.

– Правда і особисте бачення – це різні речі, – парирував Павло Карась.

– Ну, якщо ми вже керуємо чотирма... «Союзом патріотичних сил» і всіма іншими – то це нормально, – підсумував міський голова.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #7 Дивно 12.12.2015 08:01
Цитую І це - мер?:
Поведінка Бондаренка називається "включити дурника" :-x

А як тоді називати тих, хто за нього віддав голос ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #6 аж смішно 11.12.2015 19:57
а Бондаренко може більш нормальними реченнями балакати? чи в нього не клеїться просто думка??? :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 блазень 11.12.2015 19:18
Площа на балансі ОДА, Хай губернатор і убирає :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 А якщо подумать? 11.12.2015 18:24
Толя, ти ж уже не просто "Толік-Металіст", а цілий "мер" - не ганьбися такими тупими коментарями! Ти навіть назви тих "чотирьох організацій" вивчить не зміг, а щось там мукаєш про те, що вони "заявку подали"! На що вони заявку подавали - на акцію протесту?! То упєрьод і с пєснєй! Але ж вони не подавали заявку на встановлення МАФа ("малої архітектурної форми")!!! Чим ця гидка халабуда відрізняється від незаконних будок з пивом або шаурмою?
І ще - чого будка виставлена під обладміністраці єю, якщо протест - начебто проти нового голови облради? Ідіть тоді у сквер за будівлею!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #3 Андрій 11.12.2015 17:36
Дерев'яний все-таки новий мер. І збрехати як слід не здатний
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #2 житель Черкащини 11.12.2015 17:29
Цитата:Ну, якщо ми вже керуємо чотирма... «Союзом патріотичних сил» і всіма іншими – то це нормально, – підсумував міський голова.

Керуватися треба здоровим глуздом, якщо, звичайно, він є
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #1 І це - мер? 11.12.2015 17:28
Поведінка Бондаренка називається "включити дурника" :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100