реклама

реклама

До КП «Черкасиводоканал» із новорічними привітаннями завітав камерний хор «Канон».

Артисти співали колядки та щедрівки, висловлювали побажання.

За словами учасниці хору Оксани Колісник, камерному хору «Канон» у 2016 році виповнюється 25 років. Колектив, який у 1991 році за кілька місяців до того, як Україна стала незалежною державою, розпочав своє життя як ансамбль духовної музики з місією показати широкій публіці невідомий до тих часів пласт музичної культури, зараз є знаним на Черкащині  і далеко поза її межами. У репертуарі «Канону» на цей час – вітчизняна та зарубіжна духовна музика, авторські твори композиторів з усього світу, написані від ХVІ до ХХІ століть, твори на вірші видатних українських поетів, обробки українських народних пісень.

– Ми вже більше 15 років їздимо до «Черкасиводоканалу» з новорічними вітаннями, – розповідає вона. – Свого часу ми ухвалили рішення, що старатимемось вітати ті підприємства, які роблять свою роботу без перерв на свята і вихідні. Тому і йдемо з привітаннями до тих колективів, роботу яких вважаємо дуже важливою для міста і які заслуговують на велику вдячність.

Артисти поспівали пісень, помилували око гарним вбранням, захоплюючою мелодикою і звучанням слова. Наприкінці виступу директор КП «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко теж привітав всіх присутніх із прийдешніми святами та подякував камерному хору за чудове виконання народних шедеврів, зазначають у прес-службі комунального підприємства.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100