реклама

реклама

Керівники районів і підрозділів обласного Держгеокадастру щотижня звітуватимуть в ОДА про земельні справи АТОвців. Так вирішили на спільній нараді. Особисто куруватиме це радник голови Черкаської ОДА Володимир Білик.

Натепер в області зарезервовано 1679 га земель, які можуть бути передані у власність учасникам АТО. Виявили таке бажання вже 2180 із них. Майже стільки ж дозволів на розроблення проектної документації вже видали земельники.

– Однак земельні питання наших бійців досі недостатньо врегульовані, – наголошує голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Робота ще не організована, як належить. Звідси ми маємо резонанс в окремих районах. Хоча об’єктивно: в рази менше, ніж попервах. Звісно, не всі запити можна задовольнити, бо вільної землі мізер. Але є чимало соціально відповідальних сільгоспвиробників, які йдуть на зустріч. І керівники на місцях мають шукати з ними спільну мову, компромісні рішення. Йдеться, передовсім, про землі запасу та резерву, які в оренді. Мій радник буде це все тепер моніторити та контролювати. І ми публічно інформуватимемо та реагуватимемо на неналежне ставлення до бійців у цих питаннях.

Нагадаємо, деталі про зарезервовані ділянки для АТОвців є у спеціальному розділі на сайті Головного управління Держгеокадастру в Черкаській області. Клікабельний банер розміщено також на сайті Черкаської ОДА.

Про це інформує прес-служба ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 Зіновій 07.02.2016 04:31
Цирк на дроті.... вільної землі немає!!!! Як це "немає"???? Авжеж, забув, АТОвці ж хабарів не дадуть.... Яка їм земля! А тим, хто при грошах завжди клаптик знайдеться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 ??? 06.02.2016 15:25
"Особисто куруватиме це радник голови Черкаської ОДА Володимир Білик."- Послухали лисичку і щуку кинули у річку. Його треба було посадить ще років з десять назад. То оце тільки б відкинувся. Цікаво, це вже перезавантаженн я влади, чи ще якісь "вдалі" управлінські рішення нас очікують в майбутньому?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100