Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") звільнило своїх керівників структурних підрозділів - Служби автомобільних доріг в Черкаській, Миколаївській, Чернігівській, Львівській та Івано-Франківській областях через виявлені порушення фінансово-господарської діяльності цих підприємств за наслідками проведення аудиту і передав відповідні матеріали до Генеральної прокуратури. Про це в ексклюзивному інтерв'ю УНІАН повідомив голова "Укравтодору" Андрій Батіщев.


"На сьогодні аудиторами вже перевірено Служби автомобільних доріг (САД) в Черкаській, Миколаївській, Чернігівській, Львівській та Івано-Франківській областях, де виявлено факти посадової недбалості і недостатнього контролю за використанням коштів. В результаті з керівниками САД вже розірвано трудові відносини, а матеріали передані до Генеральної прокуратури. Попереду аудити в інших областях України", - повідомив Батищев.

Він також зазначив, що "Укравтодор" здійснює як внутрішні контрольні заходи, так і аудит з метою контролю фінансової та господарської діяльності підприємств, які знаходяться у сфері управління дорожнього держагентства.

Він уточнив, що в основному аудити проводяться відповідно до плану, але бувають і позапланові перевірки діяльності підприємства.

Як пояснили «Прочерку» у Службі автомобільних доріг в Черкаській області, мова йде про звільненого раніше з цієї структури Андрія Мартинюка. Саме за діяльність «старого» керівництва обласної структури прозвітував голова «Укравтодору» Андрій Батіщев.

Щодо нинішнього керівника Юрія Настенка, то він продовжує керувати обласною Службою автодоріг і саме сьогодні відзначає свій 45-й День народження.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Pomidoroff 12.02.2016 10:51
Хто хоче порівняти дороги Черкащини і Полтавщини (не Польщі), поїдемо найблищим шляхом від Чорнобаю через Оржицю на трасу Київ -Харьків. Колись так найшвидше можна було доїхати з Черкас до Харкова і Полтави. До кордону областей на Черкащині дороги вже нема - тільки напрям. Соромно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 бульба 12.02.2016 01:39
:D з'їли народе? То й то дивлюсь автобани в цих областях стали після заміни.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 Борис 11.02.2016 17:10
.....зараз в Службі автодоріг є очільник - пан Настенко, в якого сьогодні ДР, вітаємо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100