реклама

реклама

Колектив Дочірнього Підприємства «Черкаський облавтодор» висловлює глибоке співчуття з приводу передчасної смерті Кравчука Анатолія Павловича – директора ДП «Черкаський облавтодор» 2003-2006 р.р.

свічка

Весь його життєвий шлях тісно пов’язаний з розвитком Черкащини. Анатолій Павлович був справжнім сином свого народу та щиро вболівав за майбутнє України, все своє життя вирізнявся стійкістю характеру, принциповістю, силою духу та наполегливістю. Він був людиною мудрою та розважливою, ніколи не забував про проблеми тих, хто поруч.

У роботі щедро ділився своїм досвідом, допомагав людям, завжди був відкритий добротою своєї душі і серця. Порядність і чесність – це найголовніші риси характеру Анатолія Павловича.

Низько схиляємо голову перед  передчасним відходом у вічність людини, яку ми поважали і шанували за мудрість, професіоналізм, далекоглядність, доброзичливість. Розділяємо біль тяжкої втрати з сім’єю та друзями Анатолія Павловича та глибоко сумуємо з приводу його смерті.

Світла пам’ять про цю чудову Людину завжди житиме в наших серцях.

Колектив ДП «Черкаський облавтодор»


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Леонід 22.05.2020 12:23
Коли хтось помирає,все - це була така людина... А те що доріг на Черкащинні ніколи не було,бо безбожно крали і крадуть не хочете пригадати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100