реклама

реклама

Сьогодні в Умані відбулось судове засідання по громадянину Ізраїлю Рахаміма Алькобі, який два роки тому під час демонтажу незаконно встановленого кіоску із кошерною їжею покусав міліціонера за палець. Будучи депортованим паломник приїхав знову в Умань на святкування Рош-га-Шану.

За порушення українського законодавства справу громадянина Ізраїлю було передано до суду.

– 2 вересня 2011 року мене запросили бути понятою при вилученні документів Рахмаміна Алькобі, який, будучи депортований, четвертий раз приїжджає в Умань, - розповідає мешканка вул. Пушкіна Оксана Коркіяйнен, яка проходить свідком у справі паломника. – Потім нам казали, що його помістять у спецприйомник і він буде витворений із України.

Судове засідання тривало декілька хвилин. Громадянин Ізраїлю взяв із собою не сертифікованого перекладача, тому суддя вирішив перенести слухання справи аж на місяць. Люди здивовані, адже паломник, якого депортували за те, що покусав міліціонера і бив жінок, буде місяць спокійно ходити вулицями міста.

- Суддя сьогодні аж на місяць переніс судове засідання, що є нонсенсом, - обурюється Оксана Коркіяйнен. – Тобто все корупція в суді, корупція в правоохоронних органах, корупція де тільки можна для того, щоб сприяти злочинцям. Рахамін Алькобі кусає людей, Рахамін Алькобі б’є жінок і суд наш сьогодні, як ви бачили, постановив рішення залишити його на Рош-Га-Шану, за що заплачено дуже серйозні гроші.

Депортований паломник і його адвокат відмовились прокоментувати його перебування в Україні.

Дзвенислава Карплюк

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Ужгород. 06.09.2011 16:58
Проверить кто его пропустил в страну, и посадить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100