реклама

реклама

Відтепер зайнятися дресирування своїх чотирилапих друзів можна в парку «50-річчя». Заняття проходитимуть щосуботи і щонеділі о 9-00 ранку. Про це інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Нагадаємо, у неділю у парку відбулося відкриття майданчика для вигулу і дресирування собак. Облаштували його КП «Дирекція парків» та громадська організація «К-9». Це поки що єдиний у Черкасах цивілізований майданчик для вигулу собак.

На відкриття зібралося чимало чотирилапих та їхніх господарів – членів Черкаської громадської організації «К9». Відкриття переросло у справжнє свято з конкурсами і показовими виступами.

– Собаки демонстрували подолання бар’єрів, слухняність, однак найзахопливішими були вправи з охорони господаря. Хвостаті мали зорієнтуватися і захистити людину, коли на неї нападають з двох боків, коли нападають зненацька. Найважчим завданням було працювати в парі двом собакам: вони мали наздогнати кривдника, а не гарчати одне на одного, - розповів директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100