реклама

реклама

Над міським головою Сміли Олексієм Цибком відпрацьовується технологія заміни керівників, щоб повернути колишніх представників ПР до влади. Про це заявив сам Цибко під час сьогоднішньої прес-конференції в Черкасах, інформує «Прочерк».

На його переконання, якщо це пройде у Смілі, то заміна міських голів стане непоодиноким випадком.

За словами міського голови, йому повідомили, що в ці хвилини блокують його кабінет у смілянській міськраді.

– Нехай вони не сподіваються. Ніяких силових конфліктів не буде. Майданний мер діятиме лише в рамках закону, - наголосив Олексій Цибко.

Відповідаючи на запитання журналістів чи чекає він реагування від керівника регіонального відділення Асоціації міст України Анатолія Бондаренка, Олексій Цибко відповів, що чекав і реагування і «руки допомоги», оскільки він є заступником Бондаренка в цій організації.

- Але на сьогоднішній день – тиша, - зазначив Цибко.

У той же час, сайт "Смеляночка" повідомляє, що секретар ради Віктор Федоренко офіційно приступив до виконання тимчасових повноважень міського голови Сміли. Також депутати зафіксували зникнення печатки та повідомили казначейство про зміну керівника у місті.

Нагадаємо, учора за силового сценарію в Смілі відбувся імпічмент міського голови.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 семён семёнович 02.03.2016 17:04
Лутшее, шо может сейчас сказать Цибко, это прикрываться "поверненням регыоналов". Но секретарь, який вчора пишов, вже "приступыв до виконання повноважень".И это предусмотрено Законом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 УКСУС 02.03.2016 16:29
http://uapatriot.org/ua/novini/regional-news/uvladumsmilanacherkashchynipryishlyvidrazuchotyrypatriota.html Станчук -партія регіонів. Хто його не знає? а зараз голова партії у області ПАТРІОТ. ШО за х...ню несе цей тіпа мер. А друга ссилка шо я не ідіот і не брешу http://procherk.info/news/7-cherkassy/732-partija-skazala-treba-povnij-spisok-kandidativ-mazhoritarnikiv-partiyi-regioniv-do-cherkaskoyi-oblasnoyi-radi А тепер ХЕРОЙ АТО.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100