Заяву, яка була оприлюднена на сайті Черкаської міськради, де колишній міський голова Черкас Сергій Одарич дає згоду на вилучення земельної ділянки в селі Свідівок на користь ТОВ «Селена», сам екс-мер називає підробкою. Про це Сергій Одарич написав у Фейсбуці.

Ця справа стосується бази відпочинку для вчителів. Як повідомлялось раніше, черкаські освітяни звернулись до нинішнього міського голови Черкас Анатолія Бондаренка з повідомленням про вчинення кримінального правопорушення, яке, на їхню думку, полягає у незаконній передачі земельної ділянки на березі Дніпра, що знаходилася в постійному користуванні міста.

Сергій Одарич розповідає своє бачення ситуації.

«У 2003 році начальник управління освіти міста Анатолій Депутат «подарував» цю базу «кооперативу вчителів». Правда, в цьому кооперативі виявилося більше чиновників і правоохоронців, ніж власне вчителів. За моїм зверненням прокуратура в 2007 році порушила кримінальну справу проти Депутата і вже через кілька місяців завершила розслідування, передала справу до суду. За грубе порушення законодавства я звільнив Депутата з посади. Захистом Депутата зайнявся особисто Володимир Олійник. "Абсолютно випадково" справа потрапляє до голови Придніпровського райсуду пана Смоляра (саме того, хто призначив пану Радуцькому умовне покарання за важкий злочин) і лежить там під сукном 4 роки», - пише Сергій Одарич.

Екс-мер додає, що суд припинив провадження у 2011 році.

«Він визнає, що злочин Депутата, увага !!!!, суспільно незначимий! Тобто, вкрасти 2 гектара берега Дніпра і три десятки будиночків у громади міста - це фігня, не варта покарання. Далі суд поновлює «незначимого злочинця» на посаді головного освітянина міста і стягує на його користь сотні тисяч з бюджету. Всі ці роки я суджусь із Свидівком за повернення у власність міста бази».

Про заяву зі своїм підписом, яка була опублікована на сайті Черкаської міськради Сергій Одарич говорить наступне:

«По-перше, такої заяви не було. По-друге, в тексті «заяви» вжито два словосполучення, які б нотаріус (навіть просто юрист) ніколи не використав. Сподіваюсь, що поява цієї підробки допоможе розкрити всю схему і відправити за грати всіх дійових осіб».

Як додав колишній очільник міста Сергій Одарич, він уже звернувся до правоохоронців.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #8 прохожий 15.03.2016 10:44
Серога іди в тюрьму!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Інь і Янь 14.03.2016 22:33
?????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Інь і Янь 14.03.2016 20:35
Свидівок масщабніші справи провертав! Ладанленд одним словом! А ті, хто повинен
слідкувати за законністю, мають землю у прибережній смузі в межах земель Свидівоцької сільської ради. Коло замкнулося. Хто розирве7
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Соня 14.03.2016 16:09
Готується на завтра якась бяка на месію,бояться присутності Одарича-линули помиів.
Може злякається та не прийде!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Платон 14.03.2016 15:33
Оце такий Перевертун!...

ua-antiment.livejournal.com
" Є такий відомий нотаріус в столиці,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 ау 14.03.2016 15:11
дата написана з помилкою - то це не документ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 федор принципиальный 14.03.2016 14:13
Родился словоблудом и помрет им.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #1 Андрій Наумович 14.03.2016 13:35
:lol: Сергій Олегович точно добре знає, що документ правдивий. Просто ніколи він не думав що він спливе. Бо була жорстка домовленність з Вовк що тихенько проведуть рішенням сесії... А от тепер пробемка намальувалася. Або Одарича до тюрми. Або директора Селени та голову Свидівської сільради Вовк. Ну і нотаріуса в будь якому разі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100