реклама
Sucurity Police

реклама

"Завдання міської влади – не заправляти міліцейські авто пальним, а створювати умови, коли правопорушень поменшає..."

"Завдання міської влади – не заправляти міліцейські авто пальним, а створювати умови, коли правопорушень поменшає..."

«Мені прикро, що наші правоохоронці мають мене і міську раду за ідіотів і вважають, що ми будемо виділяти кошти і заливати бензином їхні старенькі автомобілі, які пожирають 25 літрів на 100 км.» – висловив сьогодні на прес-конференції своє обурення міський голова Черкас Сергій Одарич, реагуючи на критику з боку міліції.

 Нагадаємо, що 8 вересня на сесії міськради керівники райвідділів міліції попросили у депутатів знайти можливості для виділення бензину для міліцейських авто. У свою чергу, міський голова запропонував «вкручувати лампочки» у темних місцях, чим викликав бурхливу критику з боку міліції, мовляв, як це так, що виділення пального і автомобілів міліції – це не його діло, а діло держави…

– Треба бути несповна розуму, щоб витрачати кошти і заправляти такий автомобіль! – висловився сьогодні на прес-конференції мер. – Та його треба списати і, якщо немає змоги придбати новий, то орендувати. За ці гроші (за 25 літрів на 100 км пального) можна два автомобіля орендувати і їздити цілодобово! Але, на моє переконання, кількість літрів пального не впливає на рівень злочинності! Більше того, я підкреслював це на сесії і хочу ще раз підкреслити, що завдання міліції – ловити порушників і притягувати їх до відповідальності. А завдання міської влади – не заправляти їх авто пальним, а створювати умови, коли цих правопорушень поменшає, коли не будуть створюватися умови для зростання злочинності.

Міський голова порадив правоохоронним органам проаналізувати, скільки злочинів скоювалося у Південно-Західному районі у районі алеї Путейка до того, як влада її повністю освітила.

– Скільки там вкрали телефонів, грошей, скільки там було бійок, вбивств? І скільки їх було за останній рік, коли ми її повністю освітили? Я також хотів би, щоб правоохоронні органи проаналізували скільки правопорушники раніше скоювали злочинів, зокрема, продавалися і вживалися наркотики, скажімо, у сквері Хіміків до того моменту, поки ми його не вичистили від хащів-бурянів і не освітили?! Я дійсно вважаю, що від того, як ми освітлимо місто, залежить рівень злочинності! – наголосив Сергій Одарич. – Причому, починається все з дрібного, з крадіжки гаманця, мобільного телефону, бійки, вживання під кущами спиртного, ширяння наркотиків. І далі ми виходимо на тяжчі злочини. Тому, якщо ми зуміємо запобігти виникненню дрібних правопорушень, воно безумовно вплине на зменшення тяжких злочинів. І в цьому сенсі, я вважаю, повинна бути співпраця міської влади і правоохоронних органів. А не в тому, що ми повинні з міського бюджету фінансувати те, що не фінансує держава.

Сергій Одарич висловив сподівання, що відповідна аналітична робота правоохоронними органами таки буде проведена разом зі службами міськвиконкому і запевнив, що влада цілеспрямовано освітлюватиме місто, «відвойовуючи у правопорушників життєвий простір».

реклама

Коментарі  

 
-4 #4 Аналітик 12.09.2011 19:57
Правильно, менты вааще охренели !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Оксана 12.09.2011 18:20
Сергій Олегович, ви не на правоохоронців дивіться і на їхні правопорушення, а подивіться що у вас у міськвиконкомі діється і які там порушення,ви б може прислухались до думки людей.І вже скоро день місцевого самоврядування, то вам би вже пора б і грамоти закупити7 А правоохоронні органи самі розберуться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #2 юр к-о 12.09.2011 13:46
працює навчає пояснює. по суті все.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Юрий 12.09.2011 13:40
А когда уважаемый Сергей Олегович будет возмущаться по поводу того, что у черкащан опять нет горячей воды?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100