реклама

реклама

Генпрокуратурою спільно з підрозділом внутрішньої безпеки Нацполіції затримано керівника поліції Черкаської області та одного з керівників Національної академії внутрішніх справ України під час спроби надати хабар за проходження атестації. Про це повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України.

Новоутвореним Департаментом з розслідування та нагляду у кримінальних провадженнях у сферах державної служби та власності Генеральної прокуратури України спільно з Департаментом внутрішньої безпеки Національної поліції України затримано виконувача обов’язків начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області і заступника директора інституту післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ України, які намагались надати неправомірну вигоду у вигляді 2 тис доларів США та талонів на 400 літрів палива заступнику голови Національної поліції України за сприяння, з боку останнього, під час проходження атестації підлеглими виконувача обов’язків начальника ГУНП в Черкаській області, а саме заступником начальника ГУНП в Черкаській області – начальником слідчого управління та начальником управління кадрового забезпечення.

Зловмисників затримано при спробі передати неправомірну вигоду у вигляді 2 тис доларів США та талонів на 400 літрів палива службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище, за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 369 КК України (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище).

На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування наразі триває.

Довідково: за скоєне кримінальне правопорушення зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, посаду виконувача обов’язків начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області нині займає Владислав Пустовар.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #67 Відставник 10.04.2016 12:23
А за які заслуги Пустовару звання генерала присвоїли?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #66 Elena 05.04.2016 03:48
http://job-sbu.org/zayava-pro-zlochin-vidnosno-pratsinikiv-politsiyi-m-cherkas-75777.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #65 смс 29.03.2016 18:31
Дійсність не перестає дивувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #64 Сеня Рудик. 29.03.2016 16:32
Коли побачимо хто буде замість нього - все стане ясно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #63 право на право 29.03.2016 12:50
Цитую имею право сказать:
В Черкасском УМВД был один настоящий генерал-лейтенант-мент - КОЧЕГАРОВ О.Д. На жаль, далее пошли одни классные пацаны.

Кочегаров был ОФИЦЕРОМ и таких увы единицы, тем более в среде именуемой "милицией" и посмотрим, что получится из полиции. Вроде костяк формируется оптимистичный, но, одно но. Если представить сегодняшнюю полицию в виде рыбы, но тех кого сегодня набрали это хвост, плавники, а вот голова, голову пытаются пришить старую. А как известно рыба гниет с головы, так что и до хвоста и до плавников гниль може добраться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #62 имею право сказать 29.03.2016 11:41
В Черкасском УМВД был один настоящий генерал-лейтенант-мент - КОЧЕГАРОВ О.Д. На жаль, далее пошли одни классные пацаны.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #61 Вася 29.03.2016 11:08
То з дружками схеми як "підставити" розробляв, та "одобрям" отримати, а тут і сам в "розработку" попав, залишилось ще з близькими друзями попрацювати, там грішків і перед Богом і перед людьми хватить. Бог не теля - бачить і з відтіля.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #60 Соцыум 29.03.2016 11:03
Все бывшие из команды генерала после ликвидации убоза расселись по тёплым местам в области, невзирая на то что убоз, основа коррупции, лжи, подстав в гос. власти и т.д.Правильно Ого!, там и похитрее клиенты были, типа Саша В., "Угловой" и прочие. Всех надо гнать за "учителем". И пусть побудут в шкуре тех, за чей счёт жили. Какими мерками вы меряли - такими и вам отмерят.Жалко молодых ребят из АТО, а этих деятелей абсолютно нет. Посмотрите на их лица, не обезображенные интеллектом, создали "позорную элиту" органов, пол жизни мы их кормим, мечтаем о справедливости, а они за звёздочку и должность паразитировали на обществе, и сосут кровь с тех кто слабее.Рад, что и до них добрались,берит есь теперь за дружков.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #59 Ого! 29.03.2016 08:59
Цитую Майорчик:
Первый пошел!
Следующий - http://www.ch.npu.gov.ua/uk/publish/article/95101

Давно не бачив цього дєятєля. Судячи з діаметра фейса – жизнь удалась. Папа проколовся – тепер надіюся у нього і Сашика В. з Соснівки настануть менш веселі і ситні часи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #58 Ехали в тамвайчике зайки 29.03.2016 08:52
Да уж менталитет селюкив не изменился:
2000 баксов,(лично я на улицу не выйду если нет в кармане штуки зеленых) и 400 литров бензина(лучше бы канистры привез)
Одни ругают(но мечтают быть на его месте),другие хвалят но тоже хотят быть на его месте,Мечтают а вдруг я бы дал 499 литров и 2999.9 бакинских и глядишь пронесло.Эх Вы революцiя гЫдности.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100