реклама

реклама

Із 1 червня у Черкасах знову з’являться представники «Корпусу Миру». Перший американський волонтер почне втілювати молодіжні проекти  у Черкаському державному бізнес-коледжі. Про це повідомляє Черкаський прес-клуб.

- Останні 2,5 роки в Україні представники «Корпусу Миру» не працювали,  – зазначає директор Черкаського державного бізнес-коледжу Олег Куклін. – Нині ж американський уряд прийняв рішення поновити роботу в Україні «Корпусу миру». У Черкасах американські волонтери (спершу – один, потім – ще три) працюватимуть на базі нашого коледжу. Вони втілюватимуть проекти у рамках програми «Молодіжний розвиток». Ми маємо дуже хороші враження про їх роботу – свого часу волонтери «Корпусу Миру» проводили із нашими студентами дуже «живі» заняття з вивчення мови:  студенти ходили на тематичні англійські кінопокази та екскурсії. Нині ж волонтери допоможуть нам із організацією американського літнього табору, що під час канікул працюватиме на базі коледжу.

Для довідки:

Корпус Миру (англ. Peace Corps) — урядове агентство США, покликання якого офіційно формулюється як зміцнення миру та дружби між народами світу. Започатковане у 1960 році закликом сенатора Джона Кеннеді до студентів Мічиганського університету служити своїй країні та сприяти зміцненню миру у світі, живучи та працюючи серед громадян інших країн.

Корпус Миру США в Україні засновано у 1992, коли Президент України Леонід Кравчук та президент США Джордж Буш підписали двосторонню угоду про започаткування Корпусу в Україні. Місія Корпусу Миру в Україні:

допомагати громадянам України шляхом надання компетентних спеціалістів для задоволення існуючих потреб у технічній кваліфікації

сприяти кращому розумінню американців українцями

сприяти кращому розумінню українців з боку американців.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 преподаватель 01.04.2016 10:05
У нас своих профессионалов хватает, своим работу и зарплату дайте. Привыкли "кормить" кого то. Пригласили американцев пенсионеров :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 бульба 30.03.2016 18:17
Гнати негайно сраною мітлою цих мілітарістів. хай до Путіна їдуть волю нести а Путін до них. Нелюди ділять світ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100