Вчора, 11 квітня у Федерації профспілок провели нараду щодо ситуації з виплатою зарплати працівникам дорожньої служби області та перспектив фінансування дорожніх робіт на 2016 рік. Сума заборгованості станом на 11 квітня після надходження коштів з держбюджету зменшилась майже з 6 млн грн до 1,5 млн грн. Закриті борги за грудень 2015 та січень 2016.

Як повідомив «Прочерку» голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко, враховуючи, що наближається день виплати поточної заробітної плати, профспілка з обласним відділенням національної служби посередництва та примирення продовжує роботу щодо вступу в колективний трудовий спір на обласному рівні.

Начальник відділу управління транспорту дорожнього господарства та дорожньо-промислового комплексу Володимир Дмитрєєв, заступник начальника департаменту соціального захисту населення Черкаської ОДА Олег Шимчук доповіли про роботу виконавчої влади щодо залучення коштів місцевих бюджетів на ремонти доріг.

Відпрацьовано алгоритм проходження коштів та контролю за якістю виконаних робіт. Городищенський район вирішив питання фінансування 2,5 млн грн. на зазначені цілі.

Також на нараді підняли  питання щодо необхідності збільшення коштів із державного бюджету контролюючих перевірок державно інспекції праці.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 ВЛАСЕНКО С.Г. 13.04.2016 18:43
Петро Васильович !!!Керівники всіх структурних підрозділів облавтодору підтвердили, що всі наймані працівники їхніх підприємств отримапи заробітну плату за грудень 2015 року і січень 2016 рік,так що ваша інформація правдива
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Шевченко Петро Васильович 13.04.2016 10:40
12 квітня відвідав підрозділи облавтодору в Тальному, Звенигородці, Умані. Заробітна плата виплачена за грудень 2015 року та січень поточного. Кошти для ремонтних робіт практично відсутні, працівники виконують роботи на мізерних замовленнях приватних структур, техніка не поновлюється. Існує проблема закриття актів виконаних робіт дорожниками в зимовий період та відповідного фінансування.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Умань ДЕУ 12.04.2016 13:25
Про що вони відчитуються...нам до цього часу ніхто не виплатив заробітну платку... Взяти і цих брехунів Шевченка,Дмитрі єва, Шемчукка і звільнити з роботи за дензінформацію...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Ремезова 12.04.2016 10:41
Головне на комісії відчитатися, а все хоть трава не росте...нікому від можновладців не цікаво чи отрамили дійсно наймані працівники заробітну плату..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Бу-га-га-га 12.04.2016 08:42
Придурки хотя б зателефонували в структурні підрозділи і запитали в найманих працівникі...дійсно погасили чи ні ??? А я Вам допоавідаю, що погасили тільки не всіх структурни підрозділах...Своїми діями можновладці примушують нас страйкувати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100