реклама

реклама

Представники Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини успішно виступили на VІІ Чемпіонаті України з пауерліфтингу та окремих вправ (UNPF), що проходив в м.Києві. В рамках змагання відбувся відбір до чоловічої збірної команди України, яка представлятиме нашу державу на Міжнародному турнірі в м.Мінськ (Республіка Білорусь).

Учасниками турніру стали близько 100 спортсменів. Попри високу конкуренцію студентка факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, майстер спорту міжнародного класу Крістіна Малачевська та викладач кафедри спортивних дисциплін, майстер спорту міжнародного класу Сергій Ільченко продемонстрували чудову спортивну підготовку, витривалість та високий результат.

Крістіна виступала в номінації штанги 35 кг і з результатом 74 повторення зайняла І місце.

Ільченко Сергій взяв участь відразу в двох номінаціях: штанга 75 кг та 100 кг. Викладач УДПУ не дав жодних шансів своїм суперникам поборотись за золото, продемонструвавши блискучий результат: 60 повторень (номінація штанги 75кг) та 39 повторень (номінація штанги 100 кг). Сергій Сергійович ввійшов до національної збірної команди України і захищатиме честь нашої держави на міжнародному змаганні.

Про це інформують в університеті.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100