Черкащина – одна з перших з областей в Україні, де запрацював пункт вагового контролю, який розташований на дорозі загального користування державного значення Н-08 Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя (через Кременчук) км.103+200 біля с. Каврайські Хутори.

За сприяння Черкаської обласної державної адміністрації до роботи залучено: екіпаж з Управління національної поліції, фахівців з Управління Укртрансбезпеки, кваліфікованого фахівця з ДП «Черкаський облавтодор». З першого ж дня роботи пересувний габаритно-ваговий комплекс показав невтішні для перевізників результати – з 9 зважувань 2 перенавантаження.

Звертаємо увагу перевізників та громадськості - даний ваговий комплекс мобільний  і буде періодично, без попередження, розташовуватися на основних автомобільних дорогах області. Також Служба автомобільних доріг у Черкаській області продовжує співпрацю з Черкаською обласною державною адміністрацією щодо розміщення кількох вагових комплексів на дорогах загального користування області.

Про це повідомили на сайті Служби автомобільних доріг Черкаської області.

 

 

реклама

Коментарі  

 
0 #3 ковбой 19.04.2016 11:59
таких бы комплексов штук 10-15 на каждом вьезде в область, да не трубить где они стоят, а постоянно перемещать с места на место, чтоб умники их не обьехали полями. плюс еще б законодательно закрепить штрафы за перегруз, причем нормальные такие, за каждую тонну как за пьянку, и направить эти денежки тупо в дорожный фонд, а не на хотелки псевдо-переселенцев и в карманы чинуш, то глядиш и толк будет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Урюк 18.04.2016 12:01
Торба дорозі на Іркліїв через Чапаївку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Семен 18.04.2016 10:30
Проснулись? Дороги давно угроблены а чинушня только вспомнила о весовом контроле.
Маразм крепчает!
Ткаченко уже видзвитував о том какой он вклад зробыв в розбудову Черкащины?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100