У Смілянському ізоляторі тимчасового тримання, звідки вчора вночі втекло троє злочинців, працює прокуратура. Про це в коментарі «Про все» повідомив керівник Смілянського відділу поліції ГУНП України в Черкаській області Станіслав Шинкаренко.

–  Втікачі перепиляли грати і втекли, поки не можу сказати, чим пиляли. Зараз у нас працює прокуратура, яка все вилучила і нікого до камери не пускає, – каже Станіслав Шинкаренко. – Подібних втеч у Смілі не було.

Водночас, як повідомляють власні джерела «Про все», втікачі справді вибралися з ізолятора, перепилявши грати на вікні. А за кілька днів до того у їхній камері перестала працювати сигналізація і її ніхто не поспішав ремонтувати. Цілими лишилися замки і у внутрішньому дворі ІТТ, куди вибралися втікачі. Насторожує і той факт, що не зреагував і сторожовий пес.

Нагадаємо, на Черкащині правоохоронці вже другий день розшукують втікачів смілянського ізолятора тимчасового тримання. Одного з них затримали біля Знам’янки. Це Віталій Демчук 1980 року народження. Двоє ще й досі в бігах – це Ігор Заіменко 1983 року народження та Артем Кривенко 1986 р.н. Останній, до речі, найнебезпечніший, він був затриманий за скоєння злочинів, передбачених ст.115 ч.2 п.6, ст.263 ч.3, ст.185 ч.3КК України, а це умисне вбивство.

Начальник сектору комунікацій ГУ НП в Черкаській області Дмитро Грищенко зазначив, що однозначно в ізоляторі буде призначена службова перевірка. Наразі, за його словами, у пошуках втікачів задіяний увесь карний розшук. Інформація передана і до інших областей.

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 дід 21.04.2016 10:31
І Шинкаренко ще роздає інтерв"ю? За таке потрібно займати місце в ІТТ, що звільнилось.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Андреевич 20.04.2016 22:58
Отпустили, за деньги. И к гадалке не ходи... Мусора, блин...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Реґіональна Тальнівщина 20.04.2016 20:32
Раз дали втекти, значить комусь сильно потрібні. Значить ми про них ще почуємо і навіть побачимо по телевізору. Можливо, як новітніх "героїв"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Шульц 20.04.2016 19:16
Цитую пенсіонер:
полетять погони ;-)

Черговий по МРВ, його помічник, начальник ІТТ, зам. той хто завідує цим напрямком, начальник МРВ, якщо не повезе. Втеча з під варти це резонанс в маштбах держави, тому жаліти нікого не будуть.Особлив тих хто на поліцаїв не переатестувався ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 пенсіонер 20.04.2016 17:34
полетять погони ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Сидоров 20.04.2016 14:25
Стали Відомі подробиці втечі... так нема ж ніяких подробиць. Відомо що втекли, а що, як невідомо.Чого ж писати що стали відомі подробиці
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100