реклама

реклама

Інформація про збір бажаючих взяти участь у атестуванні правоохоронців Черкащини була розміщена на сайті ГУ НП в Черкаській області не 18 увечері, а 16 квітня, підтвердженням чому є перепост даної інформації черкаськими сайтами.

Так зреагували в Нацполіції на претензії екс-депутата Черкаської міськради, журналіста Володимира Мамалиги до організації переатестації діючих працівників внутрішніх органів. Нагадаємо, що журналіст також забажав стати одним з тих, хто атестуватиме поліцейських, проте у підсумку до атестаційної комісії не втрапив. Мамалига скаржився на те, що про збори претендентів в атестаційну комісію було повідомлено запізно.

Проте в Нацполіції запевняють: інформація про збір учасників в атестаційну комісію була розміщена на офіційному сайті і поширена у «Фейсбуці» 16.04.2016. Про це «Прочерку» повідомив повідомив речник черкаської поліції Дмитро Грищенко.

реклама

Коментарі  

 
+4 #6 Нарколог 21.04.2016 10:19
Цитую Володимир МАМАЛИГА:
Споглядаючи на темні вікна та заблоковані двері околотка у лютому-березні 2014 року, я був твердо переконаний - з гівна кулі не вийде.
Клоуни.

Мамалига, іноді і з претендентів у атестаційну комісію такі ж самі "кулі" і клоуни виходять ;-) Це ж що тепер - створювать ще одну "комісію по відбору до комісії" - щоб туди не потрапляли хоча б "аватари"-рецидивісти?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 сторонній 21.04.2016 00:52
А що в нього з УБД, вдалось перекрити відсутніх 4 дні для оформлення цієї категорії? На що витратив 305 тисяч отриманої грошової допомоги? Як там питання отримання земельної ділянки вже вирішено чи вже на іншу подав заявку?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #4 Володимир МАМАЛИГА 20.04.2016 22:58
Перед тим, як щось реформувати, треба було б пересвідчитися, чи є власне ЩО реформувати. Споглядаючи на темні вікна та заблоковані двері околотка у лютому-березні 2014 року, я був твердо переконаний - з гівна кулі не вийде.
Ще раз переконався - змінами у МВС у кращу сторону і не пахне. Просто їх гамузом переатестують ті, яких призначить міліцейське начальство. А міліцейські генерали - відомі поборники демократії і права.
P.S. Злочинність зростає пропорційно реформам. Клоуни.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 фауст 20.04.2016 22:42
Хай затриманих у СІЗо атестує
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 студент-медик? 20.04.2016 22:06
Анатомический театр, студенты сдают зачет. Патологоанатом говорит, если кто нибудь из вас повторит за мной, тому сразу зачет, засовывает палец в жопу покойнику и облизывает. Студенты в шоке никто не соглашается, но вдруг один все таки решился. - Доктор я готов и делает тоже самое. - Ну что я сдал? Доктор, - студент вы не внимательны, палец в жопу я засунул один а облизал другой. Неуд
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #1 Андрій 20.04.2016 16:01
Коли людини немає про що заявить, вона несе усіляку ахінею.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100