реклама
Sucurity Police

реклама

23 квітня в обласному центрі та районах Черкащини у межах щорічної акції «За чисте довкілля» відбувся день благоустрою. А напередодні, у Міжнародний день землі, свій суботник провело Черкаське регіональне управління водних ресурсів. Однак, якщо для більшості учасників такого суботника турбота про довкілля не є основою професійної діяльності, то для Черкаського регіонального управління водних ресурсів упорядкування території, прилеглої до однієї зі своїх гідротехнічних споруд – Дахнівської дільниці – постійна робота.

100_2225

Щороку навесні до Міжнародного дня землі або до Дня довкілля працівники управління наводять лад в районі Будище-Свидівської захисної дамби. Постійно звідси вивозять вантажівки зі сміттям. Головна причина – відсутність екологічної культури черкащан та невирішеність питання з вивозом та утилізацією сміття (територія знаходиться в межах міста).

– Не може не дивувати низький рівень культури людей, які залишають після відпочинку гори відходів. Щоправда міська влада пообіцяла поставити невдовзі вздовж території сміттєві баки. Це має хоча б якось вирішити проблему. Цього року управління організувало людей, транспорт та інвентар для прибирання. Цього разу 30 осіб назбирали 160 пакетів різного сміття, – розповідає заступник начальника Черкаського регіонального управління водних ресурсів Владислав Бондаренко.

Якщо порівняти з попередніми роками, то сміття стало дещо менше. Однак не через те, що відпочиваючі стали свідомими, а тому, що періодично територію прибирає Дахнівська дільниця управління.

Робота на чистому повітрі закінчилася традиційною кашею та юшкою. Без пластикових пляшок, поліетиленових пакетів та іншої одноразової тари, яку багато містян звикли залишати на місці відпочинку, зазначають в Черкаському регіональному управлінні водних ресурсів

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100