реклама

реклама

Новий склад координаційної ради з питань інтелектуальної власності при Черкаській обласній державній адміністрації затверджено розпорядженням голови ОДА від 28 квітня.

Основними завданнями координаційної ради є проведення єдиної політики з контролю за використанням об’єктів прав інтелектуальної власності та координація дій у цій сфері органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, власників прав на об’єкти прав інтелектуальної власності та суб’єктів господарювання усіх форм власності.

Очолив координаційну раду заступник голови ОДА Сергій Овчаренко, до її складу ввійшли директор департаменту регіонального розвитку ОДА Роман Карманнік, представник цього департаменту Дмитро Пивак, науковці Максим Бондаренко, Сергій Корновенко та В’ячеслав Ященко, представниця нацради з питань телебачення і радіомовлення Надія Горбаченко, представники фіскальних та правоохоронних органів Павло Горбенко, Вадим Дробот, Максим Жук, Дмитро Стасик, Сергій Фесенко, заступник начальника управління освіти і науки ОДА Оксана Сімушіна, заступник начальника управління культури ОДА Микола Суховий, спеціаліст у сфері інтелектуальної власності Тарас Щербатюк.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 ДП 03.05.2016 22:03
А дозвольте задати дурне питання, яке виникає відразу ж після слів "інтелектуальна власність" (ну, це вже як рефлекс :) ) - у ОДА вже на всіх комп’ютерах стоїть ліцензійне програмне забезпечення? Чи може хоча б на робочих (про домашні ж у нас якось навіть не прийнято питати, адже так?) комп’ютерах цих шановних панів які увійшли до складу цієї ради стоїть виключно ліцензійне програмне забезпечення? А якщо ні - ТО ЯКЕ МОРАЛЬНЕ ПРАВО ці люди мають навіть заїкатися про те, що вони будуть проводити державну політику а тим більше - про контроль(!!!) у цій галузі? Та ще й «усіх форм власності». Чи у нас державна політика - це т.з. «піратство»?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100