Насолодитися живим звучанням роялю просто неба віднині можна кожної суботи в Черкасах. Тут у сквері за обласним Будинком рад стартував шостий сезон міського мистецького проекту «Білий рояль». За цей час у цьому місці виступили понад сотні музикантів та пролунало більше, аніж тисяча музичних творів.

Як інформують у департаменті освіти та гуманітарної політики, новий сезон мистецького розпочався цьогоріч презентацією музичної програми духового оркестру під керівництвом Володимира Бреславського. Колектив працював упродовж 16 років, утім, у 2012 році оркестр був ліквідований. Із проханням про відновлення звернулися до Черкаського міського голови Анатолія Бондаренка. Він зазначив, що разом із депутатами міської ради розглянуть таку можливість.

– Наша місія відновити духовий оркестр, щоб він став окрасою міста та виступав на кращих майданчиках, – сказав Анатолій Васильович.

Другу частину концертної програми продовжила викладач відділу музичне мистецтво естради Черкаського музичного училища ім. С.С. Гулака-Артемовського Інна Пшенічкіна.

Нагадуємо: щосуботи, з травня по вересень 2016 року з 17.00 до 19.00 у сквері за будівлею обласної ради проходитимуть вечори інструментальної музики біля вуличної інсталяції «Білий рояль».

Для організації проведення вечорів запрошуємо всіх бажаючих музикантів стати одним із учасників концертної програми.

Заявки на участь за телефоном: (0472) 32-50-95. Про це повідомили у Черкаській міськраді.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100