Команда голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка є середньостатистичною на рівні України. Свою оцінку команді черкаського губернатора дав політик, лідер Громадського руху «Рідна країна» Микола Томенко в інтерв’ю «Прочерку».

37009

– Ця команда діє за принципом – не нашкодити. Тобто - не виділятися з-поміж інших, не робити різких заяв, не критикувати центральну владу. Вважаю обласну владну команду середньостатистичною, яка здатна розгрібати завали, проте не здатна визначати та реалізовувати стратегічні проекти, скажімо, проекти щодо транспортної інфраструктури, залучення інвестицій, створення робочих місць тощо. Такі серйозні стратегічні проекти здатна здійснити тільки сильна харизматична команда, яка може переконати міністрів чи уряд загалом в необхідності відповідних рішень та фінансування, – зазначив Микола Томенко.

Він зауважив, що серед позитивів команди Ю. Ткаченка є те, що в області немає ніяких екстраординарних ситуацій, публічних з’ясувань стосунків тощо. Але мінус в тому, що команда не налаштована на реалізацію масштабних, стратегічних завдань.

– Все йде по накатаній. Прийшов час, провели заходи, приїхав міністр – зустріли. Я вважав би правильним визначення, наприклад, п’яти глобальних проблем і шляхів їх вирішення. Ці проблеми очевидні. Так, при нашій бідності нині треба боротися за кожного інвестора, за кожне робоче місце, а не лише думати про «братський» бізнес… – зауважив Микола Томенко. – А то складається враження, що у нас райони скоро будуть поділені між місцевими поміщиками. Я їжджу по районах Черкащини і чую, що люди називають то одного, то іншого «поміщика», який намагається монопольно орендувати землю з подальшими намірами її потім приватизувати. А за умов відсутності чіткої політичної стратегії,  місцеві вибори вже показали, що саме такі «феодали» грають провідну роль у своїх створених «князівствах». Бо на кого «поміщик» показав, того й вибрали…

Підсумовуючи, Микола Томенко зазначив, що загально кажучи, обласній владній команді поки не вдалося створити такий клімат в області, щоб було вигідно і модно жити та працювати на Черкащині.

Деталі в інтерв’ю згодом на сайті «Прочерк»

реклама

Коментарі  

 
+2 #16 Нестор Іванович 24.05.2016 21:39
Не Томенко, а щонайменьше Геракліт. Чеше язиком щоб про нього не забули.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #15 Черкащанин 24.05.2016 14:31
Цитую дуплик:
Томенко має амбіції на губернаторську посаду.Ось вам підгрунтя його заяви.

Може, й має, але Порошенко не поставить його губернатором після критики БПП. Хіба що хто інший буде президентом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #14 Марина 24.05.2016 12:25
Не понимаю,граждан е пишут о каких-то квартирах, встречах...У вас из-под носа колоссальные деньги с бюджета воруют, но нет! мы будем писать о том, с кем встречается Томенко и кто его кум!Хотя все знают, что рыба гниет с головы!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #13 Сармат 24.05.2016 12:18
Цитую Радислав:
А що поганого, коли брат допомагає братові розвивати бізнес?

Поганого нічого, за умови, що брат не при владі)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #12 Радислав 24.05.2016 10:11
А що поганого, коли брат допомагає братові розвивати бізнес?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #11 Респект 24.05.2016 10:03
На Черкащині влада нехаризматична - розбудовує «братський» бізнес та сприяє «поміщикам», - Томенко
---------------------
Согласен, вот например кум Томенка пан Гресь был харизматичным, каждый день на государственной , заправленной государственным бензином машине ездил на работу с Черкасс до Чернобая и обратно. Так же харизматично последний обнимался привселюдно с Мелей, и за это Томенко кума не бросил, а взял в помощники народного депутата на государственную зарплату Верховной Рады. А сейчас он Томенко банально ищет пути возврата к государственной кормушке, вернее к корыту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #10 дуплик 23.05.2016 20:39
Томенко має амбіції на губернаторську посаду.Ось вам підгрунтя його заяви.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #9 Знаю 23.05.2016 17:00
Цитую АнтиКоля:
Коля а шо ти зробив для Черкащини за роки свого нардепства?
Тільки й чути треба-треба-треба. А сам хоч шось залучив як нардеп сюди??? Крім своїх блокнотіків.

А ще він зустрічається з регіоналом Гвоздем заступник якого став сепаратистом і працює в Криму на росію, та з т.в.о. начальника пожежного інститут а якого хлопнули на взяття 30000000 гривень і який кроме Томенка щоб той приплив!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #8 попандопуло 23.05.2016 16:34
Цитую Безхатченко:
Цитую правда:
до речі, щоденники від Томенка - теж потрібна справа. Особисто знаю дипломата, який цим блокнотом користується, бо вони зручні, а головне - патріотичні, чого так мало насправді в нашої влади

Дипломат користується блокнотиком від Томенка, Томенко користується престижною квартирою у центрі Києва, яку отримав безкоштовно.
Якщо ви "правда" то скажіть по правді, скільком родинам у області дали безкоштовні квартири у м.Черкаси? Он наче дали загиблим в АТО, а потім з'ясовується, що навіть їм прийшлося доплачувати. Чи може Томенко вирішив це питання, як депутат? Не чули? Ото і залишаються тільки бла-бла-блакнотики :-x

А ваш Ткаченко керівникам районів-пільговикам мерседеси виділяв, не пригадуєте?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #7 Незворушний 23.05.2016 16:13
Та правду він сказав, так і є. Черкаська політика робиться тишком нишком. Часом з місцевими дрібними скандальчиками. Немає яскравих постатей патріотів-господарників всеукраїнського маштабу. Немає й цікавих проектів чи здобутків, як у Черкасах, так і в області. Рівень інтелекту і запитів не той, провінція.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100