реклама

реклама

Керуючий справами мерії Микола Кудрявцев анонсує повне впорядкування структури міськвиконкому до 1 жовтня

Керуючий справами мерії Микола Кудрявцев анонсує повне впорядкування структури міськвиконкому до 1 жовтня

Протягом сьогоднішнього дня всі працівники управлінь праці і соціального захисту повинні написати заяви на переведення до нової структури Черкаського міськвиконкому – департаменту соціальної політики. І протягом двох-трьох днів їх буде призначено у новому департаменті на ті ж самі посади, які вони обіймали до цього. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив керуючий справами виконкому Черкаської міської ради Микола Кудрявцев.

 – Одночасно з 1 жовтня в нас відбудуться зміни в фінансуванні: фінансування йтиме вже на новоутворений департамент. На даний момент виконуючим обов’язки директора департаменту є Марина Макарова (працівник управління соціальної політики колишнього департаменту охорони здоров’я). Вона займається тим, що замовляє печатки, проводить реєстрацію в органах статистики, державній податковій службі, у відповідних фондах. Повноцінно департамент запрацює на цьому тижні, – зауважив Микола Сергійович.

Микола Кудрявцев підтвердив інформацію, що найімовірніше новий департамент очолить колишній секретар міської ради, а нині - радник міського голови Василь Маринкевич.

– Це людина, що має досвід служби в органах місцевого самоврядування. Він здатний організувати робочі процеси у великому департаменті. Бо це найбільший департамент за безпосередньою кількістю людей, що підпорядковані його керівнику. І ті функції, що на нього покладаються, зачіпатимуть інтереси багатьох черкащан, – зауважив Микола Кудрявцев.

До речі, щодо черкащан – споживачів послуг, то процес оформлення будь-яких субсидій, виплат, пільг не зміниться.

– Місцезнаходження працівників управлінь праці і соцзахисту не зміниться. Вони виконуватимуть ті самі функції, що й до цього, – запевнив Микола Кудрявцев.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Доктор 29.09.2011 12:20
Верховний суд України зупинив виконання постанови ВАСУ про ліквідацію черкаських райрад

21 вересня Верховний Суд України виніс ухвалу по справі №21-327а11 про зупинення виконання постанови Вищого арбітражного суду України від 06.07.2011 року. Нагадаємо, що в цій постанові Соснівській районній раді відмовили у визнанні та скасуванні рішення Черкаської міської ради від 19.11.2009 року «Про неутворення районних місті Черкаси рад».
Отже, сьогодні рішення судів 1-ї та 2-ї інстанції, які задовольнили позов Соснівської райради про визнання незаконним та скасування рішення міської ради Черкас, є чинними. Упродовж одного місяця (до 21 жовтня) Вищий арбітражний суд України має повторно розглянути дану справу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Ант 27.09.2011 08:28
Желаемое за действительное??? :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100