реклама

реклама

ПАТ «Миронівський хлібопродукт» оголошує старт конкурсу мікрогрантових проектів для сільського населення «Село: кроки до розвитку». Конкурс спрямований на стимулювання соціальної активності сільських громад та підтримку реалізації кращих ініціатив громадян щодо самоорганізації сільських мешканців в соціально-економічній, культурній та туристичній сфері, усунення бар'єрів в розвитку підприємництва та самозайнятості в селах Канівського, Черкаського та Чигиринського районів Черкаської області.

село

У конкурсі можуть брати участь проекти, підготовлені безпосередньо місцевими жителями та некомерційними організаціями регіону. Ініціативи громадян також повинні мати вплив на вирішення актуальних проблем сільської місцевості та соціальну значимість.

Заявки на участь в конкурсі приймаються з 22 червня по 5 серпня 2016 року.

На першому етапі реалізації програми «Село: кроки до розвитку» конкурсантів навчать соціальному проектуванню, підготовці заявок та необхідної документації, а також основам підприємницької діяльності.

Пріоритетними напрямками мікрогрантових проектів є:

  • створення умов для самозайнятості сільського населення (сімейні ферми, сільськогосподарські кооперативи, зелений туризм тощо);
  • реалізація соціально-економічного, культурного та туристичного потенціалу краю;
  • використання відновлювальних та енергоощадних рішень, впровадження інноваційних технологій.

9 переможців конкурсу отримають грант (безповоротна фінансова допомога) на реалізацію проекту на підставі укладених договорів в затвердженому експертною радою розмірі. При цьому максимальний обсяг фінансування на один проект складає 40 000 гривень.

Директор зі зв’язків із громадськістю та КСВ компанії «Миронівський хлібопродукт», голова експертної ради конкурсу Альона Кузьменко зазначила:

- Мова йде про бізнес-проекти із соціальним аспектом, на які може претендувати хто завгодно за виключенням місцевих органів самоврядування. Це приватна ініціатива конкретних людей, конкретних об’єднань, де є бізнес-складова і соціальна складова. В цьому його особливість та унікальність.

З конкурсною документацією та умовами участі в конкурсах ви можете ознайомитися на сайті http://www.ango.org.ua/selo-kroky-do-rozvytku/

Більш детально про реалізацію програми і про те, як подати заявку на участь в конкурсі, можна дізнатися у координатора проекту – Анатолія Рекуна, керівника Ресурсного центра АНГО.

Електрона адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Телефон: +38 (0472) 37-00-75, моб. тел. +38 (067)472-12-00

Представник компанії «Миронівський хлібопродукт» Галина Поляниця, фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою МХП

Електрона адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Телефон: +38 044 389 35 62, моб. тел. +38( 095)285-22-16

ПАТ «Миронівський хлібопродукт» – це провідна компанія з промислового виробництва курятини в Україні. МХП контролює всі етапи виробництва курятини: від вирощування зернових і олійних культур, виробництва комбікормів до виробництва інкубаційних яєць та вирощування бройлерного поголів’я, переробки, збуту, дистрибуції та продажу м’яса птиці. Продукція «Миронівського хлібопродукту» відома під кількома брендами. Найвідоміші серед них: «Наша Ряба» (охолоджена курятина); «Легко!» (заморожені напівфабрикати); «Бащинський».

Ресурсний центр АНГО – є сервісним центром Асоціації недержавних громадських організацій (АНГО). На сьогоднішній день об'єднує 48 громадських організацій Черкащини. Основна мета РЦ АНГО – створення сприятливих умов для неурядових громадських організацій у їхньому прагненні до національного, духовного, демократичного і соціально-економічного відродження України.

реклама

Коментарі  

 
-1 #9 Оксана 06.07.2016 11:37
ну не вгодиш деяким!не організовуєш нічого - поганий, а пропонуєш допомогу - одні претензії й вишукування якихось подвохів. Не треба бути такими злими, шановні) та й взагалі - сільським жителям пропонуються гранти, то хай вони і вирішують добре це для них чи ні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Дато Батоно 06.07.2016 11:09
Засырание и промывка мозгов. Ой вы куры мои куры. Покажите хотя бы один реализованный проэкт. Сёла без воды, вонь, отстойники, убитые дороги, розваленные клубы, класс. Конкретно, держат за ЛОХОВ, ГОЕВ и ЛЮМПЕНОВ. Лохи вы - петушатники. Мы уже проснулись, и сказки венского леса не катят. Едьте в глушь, где есть ещё неграмотные, там лапшу вешайте. Знаем мы ваш рай, видели, работали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Іван 06.07.2016 08:55
9 переможців конкурсу отримають курники із відстійниками, решта просто курники...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #6 Кулачина 24.06.2016 09:35
Молодці організатори. Побільше б таких проектів і село розвиватиметься краще і швидше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #5 Петро 24.06.2016 09:05
Хороша ініціатива. Головне щоб люди не сиділи а активно приймали участь в заходах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Шван 23.06.2016 06:54
Де наша ряба, там вонь, розбиті дороги, вимираючі села, відсутність води. А вони про туризм пишуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Олекса 22.06.2016 23:01
А чому Чорнобаiвський район не берете в команду ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Не оптиміст 22.06.2016 21:56
Думаю, більш реальна назва конкурсу - "Село неасфальтоване: як врешті таки доламати те, що досі все ще не зламали" :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 чехов 22.06.2016 15:31
и снова те же грантоеды ! "Наша ряба " ! вам денег не жалко 7
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100