Днями своє століття відзначила жителька Придніпровського району м. Черкаси Микитюк Марія Трохимівна. Про це йдеться на сайті Черкаської міськради.

Народилася Марія Трохимівна в м. Городище Черкаської області. Під час війни працювала в колгоспі, згодом на типографії. Має більше 30 років трудового стажу. В 1998 році переїхала до м. Черкаси. Зараз вона проживає з донькою. Має двох внуків, правнука та праправнука.

Привітати ювілярку з цією визначною в її житті подією до неї в гості завітали заступник директора територіального центру соціальної допомоги Придніпровського району Коцюруба Володимир Полікарпович та працівники відділення соціально-побутової адаптації.

З нагоди славного ювілею з найкращими побажаннями іменинниці вручили вітальний лист від міського голови та цінні подарунки (букет квітів, банний рушник, торт).

Інша довгожителька Ольга Шепель із села Скородистик Чорнобаївського району 25 червня також відсвяткувала сотий день народження. Квітами та цінними подарунками її щиро привітали й районні владці, повідомляють в Чорнобаївській РДА.

Народилася Ольга Маркіянівна в далекому 1916 році у багатодітній сім’ї, але після її народження мати померла. Нині ювілярка тішиться і гордиться двома синами, трьома внуками і двома правнуками. Проживає у Скородистику в окремому будинку, але в одному дворі зі старшим сином Іваном. Ще й досі допомагає синові та невістці по господарству, сама готує собі їсти, цікавиться новинами.

Ольга Маркіянівна має більше 50 років трудового стажу. Завжди сумлінна в роботі, чесно трудилася в колгоспі на пізніх роботах, де була потрібна.

Доля не балувала Ольгу Шепель ні в дитинстві, ні в дорослому житті. Її життєвий шлях – приклад людської доброзичливості, працелюбності, щедрості.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 От Маркіянівні 30.06.2016 22:16
- респект!!! Сина не тіко до пензії дотягла, а й ще й щас, йому та своїй престарілій невістці помага. Банний рушник - тож правда круто. "Это чистый прочерковский Бан!!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100