реклама

реклама

КП «Черкасиводоканал» звернулось до містян з проханням дбайливо ставитись до нових питних фонтанчиків, які нещодавно запрацювали у місті.

«Просимо вас охайно і дбайливо ставитися та користуватися питними фонтанчиками. Не розводьте антисанітарію, не купайте в них собак та котів. Не мийте там овочі, фрукти та свої особисті речі. Заздалегідь дякуємо», - йдеться у повідомленні комунального підприємства.

Нагадаємо, 16 питних фонтанчиків запрацювали на території міста Черкаси.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 місцевий житель 14.07.2016 11:51
фонтанчики - це дуже добре, але завжди знайдуться уроди, які будуть псувати. Треба ж бути людьми, це ж про вас турбуються і треба берегти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Виталий 13.07.2016 16:48
Считаю подобные фонтаны только повышают риски для здоровья, понижают уровень гигиены. Проблема обезвоживания не может стоять настолько остро при обдуманном подходе к образу жизни и поддержанию гидратации, так что бы была необходимость в фонтанах.

И с другой стороны, как написано в комментарии выше, наша текущая социальная жизнь к сожалению не позволит держать эти фонтаны в максимально возможной чистоте. Что в свою очередь поднимает риски для здоровья еще больше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 ой-йой-ой 13.07.2016 14:38
Хіба тиждень протримається фонтанчик в чистоті. Там, вибачте, ж.пи мить будуть. Культури у нас 0. Якщо хто сам і не робитиме свинство, то промовчить, спостерігаючи як роблять інші.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100