Уже п’ятий день мешканці 270 квартир у будинках на вулиці Хоменка 30 і 32 живуть без газу. Його відключили через витік на газопроводі. Це вимушений крок ПАТ «Черкасигаз». Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

«Ліквідація аварії ускладнилася ще й тим, що якраз над цими мережами розташоване підприємство. Щоб знайти вихід, ми провели низку перемовин і нарад. Як результат, вирішили зробити обвід труби й прокласти поруч новий газопровід. Нині в місті Калуш Івано-Франківської області замовлене необхідне для цього обладнання. Очікуємо його доставки до кінця тижня, одразу ж перейдемо до монтажу», - написав Бондаренко.

Також міський голова звернувся до черкащан із проханням зрозуміти ситуацію.

«Прошу мешканців будинків, які опинилися в заручниках цієї ситуації, із розумінням поставитися до неї й ще трішечки почекати. Ми робимо все можливе, щоб якнайшвидше відновити тут газопостачання», - зазначив Анатолій Васильович.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #5 язон 26.07.2016 14:21
ОЧЕНЬ опасный прецедент. На частное предприятие не пускают коммунальщиков для устранения аварии на коммунальных сетях. Сотни людей лишены оплаченных ими коммунальных услуг до тех пор ,пока городские власти - ЗА СЧЁТ ГОРОДСКОГО БЮДЖЕТА - не проложат новые трубы в обход территории обуревшего быдлюка черкасского масштаба. И что интересно - ни одна журношлюха, ни одна дутапетская харя - не возмущаются. Так и надо! Уважаемые хатоскрайники! Вы уверены, что ВАС это не касается, что ВЫ завтра не останетесь без воды, света или газа ,потому что очередной прихватизатор не пустит коммунальщиков устранять аварию? Вы уверены, что ВАШ дом не сгорит, потому что очередной быдляк дорогу пожарникам перегородил?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Трішечки почекаємо! 26.07.2016 09:58
Цитую правда:
денег нет, но вы держитесь!

Щось Бондаренко справді приклад бере з раша-дурачків: як піар - то косить під Путіна, як економіка - то під Мєдвєдєва :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Віра 26.07.2016 08:45
Ну а який вихід? Ситуація нестандартна. Нічого не залишається, як чекати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Ракета ушла! 26.07.2016 08:18
Талян сам краник открыл https://www.youtube.com/watch?v=86uithwaJOk
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 правда 26.07.2016 08:09
денег нет, но вы держитесь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100