реклама

реклама

Питання щодо виділення коштів з міського бюджету для забезпечення паливно-мастильними матеріалами громадське формування «Автомайдан-Черкаси» сьогодні розглядали на засіданні виконкому.

Представник «Автомайдану» Юрій Кравець заявив, що активісти громадського формування допомагають поліцейським забезпечувати громадський порядок у місті. І тому розраховують на фінансування з міського бюджету.

Натомість заступник голови Черкаської міськради Геннадій Шевченко, сказав, що має досвід роботи в громадській організації, а тому знає, що такі організації мають існувати за рахунок членських внесків, а вже ніяк не за бюджетні кошти міськради.

Член виконкому від громадськості Роман Ганзевич наголосив, що між поняттями «громадська організація» та «громадське формування» є суттєва різниця. Тому, громадське формування «Автомайдан» за законом має право отримати фінансування із бюджету. До того ж Роман Ганзевич відмовився голосувати за це питання, так як сам перебуває у лавах «Автомайдану».

На фоні дискусії виникла суперечка між Геннадієм Шевченком та секретарем міськради Олександром Радуцьким.

Опісля, члени виконкому таки проголосували, та голосів «За» не вистачило для прийняття рішення.

Члени виконкому стали розглядати програму по пунктах. А враховуючи те, що «Автомайдан» - це формування, яке не має бюджету, то ситуація зайшла в кут. Члени виконкому домовились допрацювати це питання та внести необхідні зміни.

Роман Ганзевич у розмові з Геннадієм Шевченком прокоментував це так:

- Ну нічого, півроку працювали без допомоги, і далі попрацюємо.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Эксперт 27.07.2016 08:13
А зачем им деньги? Откатаж не будет!!!! мы лучше новую какуюто стеллу поставим... новый памятничек...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 прохожий 26.07.2016 17:38
О настав час коли бандформування, які називають себе громадськими стали вимагати надання їм бюджетних коштів! Це насамперед повязано з тим, що український народ, націнець то, перестав фінансувати нероб та інший зброд. Може їх фінансування необхідно закласти у державний бюджет на наступний рік, чи до нинішнього внести зміни? А взагалі краще їх розігнати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100