Не виключено, що Саламатін матиме намір балотуватись до Верховної Ради від Черкащини. На президентських виборах він був одним з "черкаських" кураторів від ПР

Не виключено, що Саламатін матиме намір балотуватись до Верховної Ради від Черкащини. На президентських виборах він був одним з "черкаських" кураторів від ПР

Про проблеми та перспективи модернізації підприємств оборонно-промислового комплексу Черкащини генеральний директор Державного концерну "Укроборонпром" Дмитро Саламатін говорив із губернатором Сергієм Тулубом під час робочої поїздки до Черкас. Про це повідомляє «Укрінформ».

 В рамках поїздки гендиректор «Укроборонпрому» відвідав науково-виробничий комплекс «Фотоприлад»  та підприємство «Орізон-навігація», яке  спеціалізується на виробництві супутникової навігаційної апаратури. Пан Саламатін ознайомився із проблемами та потенціалом підприємств, визначив можливі шляхи їх модернізації.

Дмитро Саламатін за повідомленнями ЗМІ, має досить неоднозначну репутацію. Людина, яка від імені держави уповноважена бути головним агентом з торгівлі українською зброєю в світі, неодноразово була головним фігурантом у конфліктах і бійках.  Під час ратифікації Харківських угод у Верховній Раді він переламав ніс депутату НУНС Володимиру Карпуку, а у серпні минулого року вдарив офісним кріслом директора Державного науково-виробничого підприємства «Термохолод» Юрія Кисельова.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Петро 07.10.2011 08:29
Да, Дима, с такой репутацией тебя даже в сторожа сортира от Черкасс не выберут...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100