реклама

реклама

Звіт також опубліковано на персональному блозі Сергія Одарича

Звіт також опубліковано на персональному блозі Сергія Одарича

– Я тривалий час думав, яким чином його зробити… І прийшов до висновку, що оптимальним варіантом буде видання з максимальною кількістю фотографій, – сказав міський голова Черкас Сергій Одарич, тримаючи в руках красивий журнал.

6 вересня Сергій Одарич відзвітував за майже чотири роки роботи на посаді міського голови. А щоб черкащани не потонули у надмірній кількості цифр, видав цей звіт журналом, з максимальною кількістю фотографій, накладом 50 тис. примірників. Журнал має приблизно таку ж структуру, як і передвиборча програма пана Одарича на посаду міського голови: є такі підрозділи, як ЖКГ, інфраструктура, освіта, медицина, молодь, дозвілля.

– Поширюється цей звіт по помешканнях людей завдяки моїй команді, з якою я йшов на вибори ще 2006 року… Надрукований звіт коштом нашої родини. Вартість поліграфії становить 240 тис. грн. Наша родина може собі дозволити раз на чотири роки зробити таке видання, – пояснив Сергій Олегович. – Хоч моя зарплата і становить 4 тис. грн. (я свідомо відмовився від усіляких доплат), але я маю забезпечену родину. У мене гарно працює дружина і син. За минулий рік наші доходи склали близько 900 тис. грн.

Згадуючи роки керування містом, Сергій Олегович зазначив, що йому шкода того часу на початку своєї роботи, коли він не міг майже нічого робити. Мовляв, весь час витрачався на протистояння з міською радою. А реальна можливість працювати прийшла лише восени 2008 року після невдалої спроби оголошення депутатами імпічменту меру. Опісля, мовляв, депутати частково заспокоїлись і розпочалась робота.

Мер покладається на те, що результати його роботи для черкащан є очевидними

Мер покладається на те, що результати його роботи для черкащан є очевидними

– Щодо тих речей, що для мене найважливіші: не повністю, але мені вдалося значною мірою змінити настрій Черкас. Раніше у місті панував настрій, який давив депресією, кожна молода людина хотіла виїхати звідси. Нині депресії стало менше. Я думаю, це дуже важливо для будь-якого населеного пункту. Безумовно, в людини не може не викликати депресії те, що у крані немає гарячої води протягом літа, не може не викликати депресії те, коли людина ходить додому темними вулицями, коли проходить повз зруйнований 20 років тому фонтан, коли йде через хащі нестрижених дерев. Всі ці речі ми зробили, і це покликано дати людям, особливо молоді, впевненість, що своє майбутнє можна пов’язувати з Черкасами, – наголосив Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 претендент 07.09.2010 11:35
можна взагалі від зарплати відмовитись, якщо є відкати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100