реклама

реклама

Переможців змагань, які відбулися в рамках Усеукраїнського свята богатирської сили на призи пам’яті Івана Піддубного (20 серпня, с. Красенівка Чорнобаївського району), організатори турнірів відзначили медалями, подяками, призами та іншими нагородами.

4

З рук почесного голови оргкомітету Петра Душейка, співголів – керівників Чорнобаївщини Сергія Джоболди та Григорія Зінченка нагороди отримали переможці Всеукраїнського турніру з греко-римської боротьби на призи пам’яті І.М. Піддубного в двох номінаціях. У ваговій категорії до 97 кг переможцем став Євген Савєта (Полтавська, Донецька області). Друге місце – у Андрія Дегтярьова (Запоріжжя), третє – у Дмитра Кременєва (Київ, Луганськ). У ваговій категорії до 130 кг переміг Микола Кучмій (Київ, Донецьк). Друге місце посів Ігор Дідик (Вінниця, Запоріжжя), третє – Владислав Вороний (м. Дніпро). Абсолютним чемпіоном турніру визнано Миколу Кучмія.

У змаганні «Найсильніша людина свята» (богатирські ігри) переміг Роман Науменко з Красенівки. Другим став Віктор Качур (Богодухівка Чорнобаївського району).

5

У змаганні «Найспортивніше село Чорнобаївського району» три перші місця посіли громади сіл Крутьки, Хрестителеве та Старого Ковраю.

Нагадаємо, під час свята було встановлено Всеукраїнський рекорд

Докладніше про свято богатирської сили, яке пройшло у Красенівці, читайте на "Прочерку" згодом.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #4 Нащадок 22.08.2016 16:10
Сильні коментарі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 кураж 21.08.2016 20:02
Цитую Арбітр:
Цитую кураж:
юшка і каша від Душейків теж смачна була.

Прогиб не спортивний, але зарахований! :lol: :lol: :lol:

До чого тут прогиб? Їздили зі сім'єю, дитині сподобалось, організував би хтось інший таке, дякував би йому. А так Душейко, значить спасибі йому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Арбітр 21.08.2016 15:16
Цитую кураж:
юшка і каша від Душейків теж смачна була.

Прогиб не спортивний, але зарахований! :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 кураж 21.08.2016 14:24
класно було, дякуємо організаторам дійства. Караваї роздавали усім охочим і гроші не брали, юшка і каша від Душейків теж смачна була. СПАСИБІ ВІД ЧЕРКАЩАН ЗА ГАРНЕ СВЯТО!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100