реклама

реклама

Національна академія педагогічних наук України відзначила керівника черкаського вишу за «вагомий внесок в розвиток освіти, плідну педагогічну  та інноваційну діяльність».

Іван Грищенко та Олег Куклін

Іван Грищенко та Олег Куклін

7 вересня директор Черкаського державного бізнес-коледжу Олег Куклін отримав одну із найвищих нагород у сфері освіти. Спеціально для цього до коледжу завітав  член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України,ректор Київського національного університету технології та дизайнуІван Грищенко.  Він також вручив почесні грамотита подяки Національної академії педагогічних наук Україниколективу бізнес-коледжу та чотирьом його викладачам. Апотому - передавсертифікат на комп’ютерну технікувід Київського національного університету технології та дизайну, навчально-консультаційний центр якого діє на базі бізнес-коледжу і допомагає черкащанам у рідному місті здобувати освіту столичного вишу.

Про це інформує прес-клуб реформ

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Пхе 11.09.2016 18:42
Цитую Марк:
Та не дуже вже й вагома ця медаль-відомча.
Так,трохи медаль.

Таких відомчих "медалей" нині - греблю гати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Марк 10.09.2016 19:00
Та не дуже вже й вагома ця медаль-відомча.
Так,трохи медаль.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Без эмоций 10.09.2016 17:02
Это та академия, которая во всю поддержала Катерину Лептоновну Кириленко, доктора педнаук и жену вице-премьера Кириленко. Она прославилась тем, что списала свою диссертацию из других работ, в основном российских ученых. Ведь воровство у россиян это так патриотично. Несмотря на откровенный бред в ее диссертации, АК МОН под председательств ом Гриневич утвердила Кириленко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100