реклама
Sucurity Police

реклама

Для того, аби відкрити та ввести в експлуатацію черкаський перинатальний центр, не вистачає близько 2 млн грн. Про це під час сьогоднішньої колегії у Черкаській ОДА розповів голова начальник управління охорони здоров'я Черкаської ОДА Михайло Лобас.

- 20 жовтня планується відкриття перинатального центру. Були розіслані листи в райони щодо виділення коштів на умовах співфінансування для введення в експлуатацію та добудування перинатального центру. Мова йшла про 3,5 млн грн. з обласного бюджету і стільки ж повинні бути виділені містами та районами. На сьогодні виділено тільки 1, 588 тис грн. Необхідно ще близько 2 млн. грн., - сказав Лобас.

За його словами, не виділили гроші Черкаси, Сміла, Умань, Жашківський, Корсунь-Шевченківський та Смілянський райони.

Начальник управління охорони здоров’я також зазначив, що Черкаська міська рада вислала гарантійні листи та обіцяє на наступній сесії прийняти відповідне рішення.

- Ми без цих грошей не зможемо ввести в експлуатації перинатальний центр та вкластись у необхідні терміни, - додав Михайло Лобас.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #3 Петрович 16.10.2016 21:04
Умань, Жашків і Корсунь їздять родити в Київ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 007 12.09.2016 15:24
Красти було б менше, якраз і хватило б.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Круто 12.09.2016 15:23
Тулуб три роки тому побудував перинатальний центр, а ці ворюги третій рік вибивають гроші і крадуть, крадуть, крадуть...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100