реклама

реклама

Черкаси – відкрите для інвесторів місто. Про це у Фейсбуці заявив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

«Переваги, котрі створюють можливості для роботи в нашому регіоні іноземних партнерів, обговорили сьогодні на зустрічі з представниками бельгійської економічної місії. Її очолив Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні Люк Якобс. Це і вдале географічне розташування, розвинена транспортна інфраструктура, стабільний кредитний рейтинг та кваліфіковані кадри», - написав Анатолій Васильович.

Він також зазначив, що під час розмови дипломат визнав ресурсний потенціал Черкас і підкреслив, що для інвесторів важливо не просто вкладати кошти в створення бізнесу в Україні, а й розвивати його тут.

«За його словами, вони хочуть прозоро працювати в нашій державі й бути впевненими у своєму майбутньому. До слова, зараз в економіку нашого міста інвестують із 35 країн світу. Серед них – Кіпр, Велика Британія, Чехія, Німеччина, Іспанія, Нідерланди та Словенія», - стверджує Анатолій Бондаренко.

 

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Бодя 24.09.2016 08:51
От плять твою мать.где же эта страна такая черкассы,куда прут и прут инвесторы со всего света.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Шторм 20.09.2016 10:05
Хвантазьори, особливо Только.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 правда 20.09.2016 09:39
краще б Бондаренко якіснішу плитку стелив і контролював якість подачу води в оселі черкащан! А то розповідає інвесторам про рожеві мрії
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100