реклама

реклама

Розпочався збір пожертв на виготовлення дзвону майбутньої дзвіниці Михайлівського собору, повідомляє офіційний сайт Черкаської єпархії УПЦ (МП)

9128

«Дорогі брати і сестри! Запрошуємо усіх долучитися до благодійності ─ збору пожертв на виготовлення дзвону майбутньої дзвіниці Михайлівського собору, – йдеться у зверненні ініціативної групи парафіян. – До зведення дзвіниці залишається два поверхи. Коштів на дзвін єпархія не має. Відсутні кошти на завершення розпису собору та будівництво ліцею для талановитих дітей. Настав час, коли у богоугодних ділах будівництва єпархія може спиратися тільки на пожертви мирян.

Якщо у Вас є можливість долучитися до такої Божої благодаті та богоугодного діла – зробити пожертву, це можна здійснити таким чином:

- передачею виробів із трьох необхідних металів, а саме з міді, срібла та алюмінію. Це можуть бути відпрацьовані деталі та механізми, не придатні для виробництва, дріт, побутові вироби;

- внесенням готівки до бухгалтерії єпархіального управління. За бажанням можна отримати довідку про надання пожертви Михайлівському собору.

Усвідомлюючи, що не у кожної віруючої людини є можливість відвідувати недільну літургію і отримувати інформацію з проповіді, просимо донести зміст даного оголошення до відома працівників Вашого трудового колективу.

Додаткову інформацію Ви можете отримати, зателефонувавши за вказаним телефоном, направивши листа на електронну пошту єпархіального управління, звернувшись на сайт єпархіального управління.

Сподіваємося на ваше розуміння та допомогу.

Адреса єпархіального управління Української православної церкви: 18000, м. Черкаси, вул. Надпільна, 230 (колишня вул. Ільїна, територія колишнього Першотравневого парку).

Електронна адреса єпархіального управління: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Контактний телефон: 63-54-63; 0683900450».

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Солдат 20.09.2016 13:28
Зовсім московські попи знахабніли...У путькіна мабуть грошенята скінчились раз у нас клянчать :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Шторм 20.09.2016 10:21
Кожному попу по дзвону!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 правда 20.09.2016 09:28
московському попу аби було куди тризвонити
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 вибір 20.09.2016 08:16
Допомогти грошима бійцю на фронті, онкохворій дитині, пенсіонеру на ліки, або ФСБ і московським попам на дзвона. Завжди є вибір, Господь все бачить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100