dovidka.com.ua 19 вересня 2016 року відбулося засідання Вищої ради юстиції, на якому ВРЮ розглянула 431 матеріал про звільнення суддів за загальними обставинами, а саме: у відставку – 387, за власним бажанням – 15, у зв’язку з досягненням 65 років – 25, у зв’язку з неможливістю виконувати свої повноваження за станом здоров’я – 2, у зв’язку із закінченням строку, на який призначено, – 2.

Зокрема, вища рада юстиції прийняла рішення внести подання до Верховної Ради України про звільнення у зв’язку з поданням заяви про відставку голови Апеляційного суду Черкаської області Володимира Бабенка.

Про це йдеться на сайті ВРЮ

Нагадаємо, раніше в Черкасах відбувся публічний скандал: суддя Апеляційного суду Сергій Бондаренко заявляє про систематичний тиск і втручання в його роботу як судді з боку керівництва суду задля ухвалення ним неправосудних рішень.

Голова апеляційного суду Черкаської області Володимир Бабенко на прес-конференції назвав заяви Бондаренка брехливими кляузами.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 RATM 22.09.2016 20:09
Даёшь суд Линча !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 депутат 22.09.2016 18:44
Хочеться щоб ці дії мали позитивні наслідки, давши можливість частині суддів піти у відставку, дали шанс цим суддям в якійсь мірі уникнути відповідальност і за можливі допущені порушення в своїй роботі. Ті судді, які не написали заяву на відставку чи звільнення, тобто не використали свій шанс на амністію, тепер мали б нести повну відповідальніст ь за допущені порушення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100