реклама

реклама

Черкащани долучились до всесвітньої акції «Stop Putin. Stop war» та зібрались біля черкаської міськради у знак протесту проти утримання українських громадян на території Росії та військовополонених, що утримуються терористичними організаціями ЛНР та ДНР.

За словами активістів, подібна акція проходить і у Страсбурзі біля будівлі ПАРЄ.

- Небайдужі черкащани, волонтери, переселенці прийшли ,аби сказати «ні» війні та підтримати вимогу звільнення українських військовополонених. Ми хочемо, щоб нас почула світова громадськість. Наші колеги, волонтери зібрались сьогодні у 20 містах України, біля посольства Росії в Києві та у 24 містах Європи, в тому числі і біля будівлі ПРАЄ у Страсбурзі, де відкривається сесія ПАРЄ, - там зібралась українська діаспора, - розповідає координатор акції, волонтер Марина Бугеря.

За її словами активісти таким чином підтримують резолюцію Надії Савченко до Парламентської Асамблеї Ради Європи з вимогою до Російської Федерації негайно відпустити українських політичних в’язнів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 пенсіонер 10.10.2016 20:14
Таке сумне видовище
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 студент 10.10.2016 17:46
Смешно на эту "акцию" смотреть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Н к 10.10.2016 17:32
Некогда землю делят
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 депутат 10.10.2016 13:00
Споконвічне питання, а де ж ті черкаські АТОвці, які пройшли службу із Божою допомогою знаходяться зараз дома, а їх побратими в полоні? Чому вони не долучаються до акції, чому?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100