реклама

реклама

У відповідь на інформаційний запит «Прочерку» в Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області прокоментували опублікований активістами «Дорожнього контролю» відеозапис, який ніби то підтверджує, що працівник ДАІ Іван Корнійченко взяв із водія хабара.

«Інформуємо, що викладені у відеозаписі активістів «Дорожнього контролю» Віталія Косенка і Олександра Куницького події відбувалися 08.05.2015 року, – повідомив т.в.о начальника ГУ НП в області Валентин Кожухівський. – На відео були зображені працівники міліції з відділу ДАІ м.Черкаси. Повідомлення В.Косенка на лінію «102» було зареєстровано в ЖЄО (Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інші події), -  Черкаського РВ УМВС України в Черкаській області від 08.05.2015 №2802. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу Черкаського РВ УМВС та відповідальних працівників інспекції по особовому складу УМВС та внутрішньої безпеки. За наявною інформацією по прибуттю групи на місце події заявник В.Косенко відмовився від наданих ним звинувачень та повідомив про відсутність претензій до працівників міліції, відеозапис не було опубліковано. На даний час зафіксований на відео працівник міліції працює молодшим інспектором Черкаського відділу поліції», – додає керівник поліції області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #2 Александр 10.10.2016 13:39
Ну от і в чому різниця?? де реформа?? що це за переатестація?? як відео де вони порушують всі правили рухаючись на Київ, то там і монтаж і всі авто 30 км за годину їдуть..Тільки нагадаю речниці ГУНП, З.Вовк, що авто можуть відступати від ПДР при ВИКОНАННІ НЕВІДКЛАДНИХ СЛУЖБОВИХ ЗАВДАНЬ.. якшо поїздку на Київ рахувати як невідкладне завданняя.. то в чому різниця тоді між владою Зека і владою Кондитера..в сому різниця між Ментами старими і новими?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 депутат 10.10.2016 12:53
То що тоді виходить, що активісти взяли взятку, тоді хай просить вибачення в працівника поліції. Чи може це не правда, чи може вчиняли тиск на когось.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100