Відповідно до спільної угоди Федерації футболу та освітянських органів області серед пріоритетних напрямків роботи шкільного футболу є підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури з методики викладання футболу.

Втілюючи цей напрямок роботи, нещодавно на базі інституту післядипломної педагогічної освіти області відбулися навчальні курси, програма яких складалася з 36-ти годин теоретичних та практичних занять на яких пройшли перепідготовку 26 вчителів загальноосвітніх шкіл області.

Підготовка вчителів має стати ключовим чинником покращення рівня викладання футболу в школах, що зацікавить школярів до занять в футбольних секціях і відповідно поліпшить відбір обдарованих дітей.

В рамках цього проекту також серед вчителів проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу», переможцем якого став вчитель фізичної культури ЗОШ № 1 Смілянської міської ради Анатолій Михайлович Левченко.

Друге і третє місця розділили між собою - вчитель Стецівського НВК Звенигородського районної ради Олександр Дмитрович Мошенець та вчитель Балаклеївської ЗОШ ім.Є.Гуглі Смілянської районної ради Юрій Володимирович Ткаленко.

Про це повідомили у Федерації футболу Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
-4 #1 футбол - не конёк 14.10.2016 19:23
в області дарованих нетелів. шо скажеш, мій чілійський недруг? чи по фіртелю шпанельского, во славу козацьких вояків?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100