реклама

реклама

Громадська організація «Центр соціально-політичних технологій» через суд домоглась відшкодування від Черкаської міськради 55 тис грн. за порушення авторського права.

Згідно з Національним реєстром судових рішень ГО звернулась до Господарського суду Черкаської області з позовом до Головного управління державного казначейства України у Черкаській області щодо відшкодування збитків у зв’язку з порушенням прав власника свідоцтва на знаки для товарів та послуг.

Позивач є власником знаку «Золоте перо». У 2011 році Черкаська міська рада оголосила конкурс для журналістів «Золоте перо Черкас», чим порушила авторське право.

Як розповіла на сьогоднішньому засіданні виконкому Черкаської міськради директор департаменту організаційного забезпечення Лілія Маліщук, позивач пройшов усі інстанції, а міська рада оскаржувала рішення в апеляційному суді, який постановив виплатити позивачу вказану суму.

- А якщо не заплатимо?, - спитали члени виконкому.

Ліля Маліщук відповіла, що в такому разі, будуть заблоковані рахунки і паралізована робота.

Зрештою виконком прийняв рішення виділити 55 тис. грн. на відшкодування громадській організації за порушення її авторських прав.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 222 21.10.2016 00:44
Завтра я запетентую слово "Голова" и все, кто будет использовать его нарушат мои авторские права. Так что ли??? Не бред ли это??? Что это за громадская организация, которая в тяжелое для страны время занимается таким непотребством? Кто ее засновник?? Срочно провести расследование, господа журналисты.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Семен 20.10.2016 13:24
Как это будет выдилэно? По какому праву так просирают деньги налогоплательщи ков?
Пусть за счет премий возместят или разберутся кто виноват и с его кармана.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 стабилизец 20.10.2016 11:09
очередной судебный бред.
"В нашей конторе из тридцати двух сотрудников по штату двадцать восемь называли себя: «Золотое перо республики». Мы трое в порядке оригинальности назывались — серебряными. Дима Шер, написавший в одной корреспонденции : «Искусственная почка — будничное явление наших будней», слыл дубовым пером." :lol: С. Довлатов. Компромисс.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100