реклама

реклама

Нині в Черкаській міськраді перебуває на погодженні проект рішення про відхилення протесту прокуратури міста на рішення виконавчого комітету Черкаської міськради від 04.10.2001 року №1480 «Про затвердження планів розміщення тролейбусів КП «Черкасиелектротранс».

Як повідомила «Прочерку» начальник відділу з питань роботи ради Вікторія Курч, якщо навіть протест прокуратури буде відхилений, це не означає, що рішення виконкому №1480 не розглядатиметься на сесії.

– Питання може бути внесене в ході сесії, – зауважила Вікторія Курч.

Нагадаємо, що згідно рішення виконкому «Про затвердження планів розміщення тролейбусів КП «Черкасиелектротранс», в місті змінено режим роботи тролейбусів: з 45 електричних транспортних засобів пільгами можна скористатися лише в шести.

На сайті міськвиконкому вже виставлений порядок денний сесії міськради, що відбудеться 3 листопада. Там немає питання про відхилення протесту прокуратури.

Та вже можна сказати, що питання відміни рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 04.10.2011 №1480 «Про затвердження планів розміщення тролейбусів КП «Черкасиелектротранс» порушуватиметься. З подачі депутатів-комуністів Віктора Білоусова та Валентина Орла відповідне питання про скасування рішення виконкому внесене під №13 до порядку денного галузевих питань.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Мария 01.11.2011 12:57
Хочу хоть однажды увидеть троллейбус-ФАНТОМ, где для пенсионеров продолжают действовать льготы! Пока не посчастливилось ...
если у самых бедных отбирать эти мизерные льготы, мы далеко пойдем...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Ой 31.10.2011 16:40
Та куди там прокуратурі тягатися з самим Одаричем і К?!. Кишка тонка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100