реклама

реклама

На сайті Черкаської міськради з’явилась петиція з вимогою повернути систему «Прозорро» для допорогових закупівель у Черкасах. Автор петиції – Іван Подолян.

«Ми, активні члени громади міста Черкаси, заявляємо, що вважаємо ганебним рішення Черкаської міської ради від 17 листопада щодо скасування застосування PROZORRO для допорогових закупівель», - йдеться у петиції.

«Ми розуміємо, що наслідком цього рішення є повернення до “ручних схем” вибору підрядників, які загрожують “відкатами” та договорняків на допорогових сумах ( до 200 тис. грн. для товарів та послуг та 1,5 млн. грн. - для робіт).

Ми впевнені, що система електронних закупівель PROZORRO дозволяє економити кошти міського бюджету, створює сприятливі конкурентні умови для бізнесу та зменшує корупцію, усуваючи чиновників від безпосереднього вибору підрядника.

Ми, як платники податків, вимагаємо від міської влади витрачати наші гроші максимально ефективно та прозоро. І саме тому закликаємо депутатів Черкаської міської ради та міського голову повернути рішення щодо обов’язкового застосування PROZORRO для допорогових закупівель».

Нині петиція, опублікована вчора, набрала вже 55 підписів.

Як відомо,  для того, щоб звернення розглянули, потрібно 250 голосів.

реклама

Коментарі  

 
-1 #4 Селянин 26.11.2016 09:43
По системі прозорро в Черкасах можна буде тільки металолом скупляти
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Солнце 25.11.2016 17:52
Ну тоді потрібно ставити питання про існування єдиного тендерного комітету,бо бюджетники знов будуть стояти в нескінченній черзі на можливість щось закупити.Хай наші активісти, що вихваляють роботу єдиного тендерного комітету і де працюють дуже мала кількість працівників,ста влять питання про перезавантаженн я підходу до рішення виконкому про ЄТК.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Громада 25.11.2016 17:42
Ну хоча б зараз уже розумієте що вся комедія розігрувалась під патронатом мера?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 федор принципиальный 25.11.2016 16:11
НУ КАК вЫ НЕ ПОНИМАЕТЕ,шурик у НЕ ХВАТАЕТ ДЛЯ СТРОИТЕЛЬСТВА ХАТЫ 400.000 БАКСОВ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100