реклама

реклама

Міська рада Черкас звернулася до профільного департаменту з тим, аби на всіх зупинках громадського транспорту розмістити розклад руху автобусів. Із таким депутатським запитом сьогодні на сесії виступив Ігор Кіта. Його підтримали ще 30 колег.

image.php

– У зв’язку з численними зверненнями жителів нашого міста щодо недотримання графіку руху маршрутних автобусів прошу доручити департаменту житлово-комунального комплексу вирішити питання виготовлення та розміщення на кожній зупинці громадського транспорту інформаційних табличок зі встановленим графіком руху маршрутних автобусів, – ідеться у запиті міського обранця. – Проблема багаторічна й думаю про неї відомо кожному з депутатів. Люди мають підійти та зорієнтуватися, скільки хвилин чекати на їхній автобус.

Водночас, Андрій Куча запропонував повернутися до обговорення та впровадження в Черкасах транспортної реформи.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Можливо 03.12.2016 13:59
Насправді все можливо, якщо захотіти. Тролейбуси переважно ходять вчасно, то чому маршрутки вчасно ходити не можуть. А якщо водій пів маршруту гуляє на кожній зупинці, а потім жене як скажений, щоб вкластися у графік, то розклад не винний. Розклад має бути не лише на зупинках, а й у салонах маршруток, щоб пасажири могли орієнтуватися. А не так як у №36 - перевізник "Авто-ТЮЛ": кондуктори кажуть, що у них інтервал руху після 21 години 6-10 хвилин, а насправді 20-25, а буває й 35 хвилин! Та ніхто не перевіряє, скільки реально увечері маршруток виводиться на лінію. Коли тепло на вулиці, воно ще нічого, а коли ллє дощ і мете сніг, дошкульно і людині легко застудитися. Проте, кого з чиновників мерії це турбує?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Ох 03.12.2016 11:24
Дурість, при такій відстані між зупинками це не можливо.
Як врахувати світлофори, щільність ружу в залежності від періоду доби, та стану доріг в різні пори року і т.д і т.п.
Проголосуйте щоб вивчити таку можливість на протязі певного періоду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Сидоров. 03.12.2016 11:21
Депутати вимагають...а чого вимагати того , що само собою розуміється і повинно бути. Чиновник . який відповідальній за зупинки . просто недопрацював. от його і взгріти, а не піаритись --ми вимагаєм.Крім того вимога дурна, дороги такі , що витримати графік руху неможливо.Зробіть вулиці зручними та безпечними для руху транспорту , а тоді і вимагайте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100