реклама

реклама

Директор Черкаського обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко нещодавно провів робочі зустрічі з керівниками підприємств агропромислового комплексу регіону – генеральним директором ТОВ «АгроРось» Петром Євичем та директором Департаменту садівництва і горіхоплідних культур ТОВ «Агропромислова компанія «Маїс» Олександром Самойленком. Головною темою зустрічі було обговорення перспектив розвитку підприємств, подальші напрями співпраці, питання попиту і пропозиції робочої сили на ринку праці регіону.

фото

Під час розмови з роботодавцями Григорій Дендемарченко зупинився на послугах служби зайнятості для роботодавців, впровадженні інноваційних підходів в діяльності центрів зайнятості, зокрема, використання відеорезюме, відеопрезентацій вакансій, он-лайн співбесід та комунікацій з безробітними через соціальні мережі. Також директор відзначив, що за останні три роки тісної співпраці з підприємствами, за направленням центру зайнятості, було працевлаштовано майже 200 безробітних на такі посади як: менеджер в оптовій торгівлі, менеджер з питань регіонального розвитку, менеджер із збуту, вантажник, касир торгівельного залу, продавець продовольчих товарів на ТОВ «АгроРось» та сортувальник у виробництві харчової продукції, контролер якості, оператор виробничої дільниці, підсобний робітник відповідно на ТОВ АПК «Маїс».

Петро Євич під час ділової розмови підкреслив, що у зв’язку з нарощуванням виробничих потужностей, створенням сучасної свиноферми з європейскими технологіями та запуском сучасного зерносушильного комплексу американської фірми, потреба у нових кадрах зростає. «Для нашої компанії важливо створити сильну команду професіоналів, основану на дружелюбності і прагненні до досягнення спільних цілей. Тому ми направляємо молодих співробітників на виробництво, щоб вони розібралися в  тонкощах ведення бізнесу, а потім вже ставали менеджерами», - прокоментував генеральний директор.

«На цей час «Маїс» має у своєму розпорядженні не одну тисячу гектарів ріллі, на якій щороку вирощує понад 6 тисяч тонн гібридів кукурудзи. А ще — близько 2 тисяч тонн елітного насіння соняшнику, значну кількість насіння сої, гороху, ріпаку, озимої та ярої пшениці, ячменю, інших сільгоспкультур. У зв’язку з цим підприємство потребує: електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування, операторів виробничої дільниці та вантажників», - повідомив Олександр Самойленко.

Служба зайнятості Черкащини й надалі продовжуватиме співпрацю з роботодавцями у напрямку працевлаштування безробітних.

Довідково: ТОВ «АгроРось» - одне з найуспішніших підприємств агропромислового сектора України та поза її межами, яке займається виробництвом засобів захисту рослин, мікродобрив, мінеральних добрив, посівних матеріалів. Cтворення найсучаснішого митно-ліцензійного складу відкритого типу дозволило компанії стати однією з основних дистриб’юторів відомих в світі виробників засобів захисту рослин. У свою чергу ТОВ «АПК «Маїс» являється інноваційним підприємством агросектору країни з високотехнологічним виробництвом та реалізацією генетичного потенціалу сучасних сортів та гібридів сільгоспкультур. На цей час основними напрямками діяльності компанії є насінництво, садівництво, горіхівництво, бджільництво та тваринництво.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100