реклама

реклама

Катеринопільським районним центром зайнятості проведено профінформаційний семінар щодо укомплектування кадрів військового комісаріату для 14 безробітних.

фото

Під час заходу представники районного військового комісаріату – майор, начальник відділу офіцерів запасу Сергій Мартинюк та старший лейтенант, старший офіцер відділу комплектування Сергій Грицай поінформували присутніх про набір кадрів до військової структури. Водночас вони розповіли про переваги служби за контрактом у Збройних Силах України. «На сьогодні військовий комісаріат готовий надати можливість безробітним застосувати свої  професійні навики за цивільною професією у військовій сфері на посадах: водія, електрика-дизеліста, електрогазозварювальника, слюсара-ремонтника. Вибір діяльності справа особиста, але можливість вибору свого майбутнього є у кожного»,- відзначив Сергій Грицай.

Наприкінці заходу всі учасники отримали індивідуальні консультації від представників військового комісаріату та роздаткові матеріали щодо соціальних гарантій та умов вступу на контрактну службу.

Катеринопільський РЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 ... 06.12.2016 02:14
Цитую Петрович:
Що, в Катертнополі у віймькоматі не хватає кадрів? Дивно.

Ну, як я зрозумів, не у військомат їх "комплектували", а в армію на контракт.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Петрович 05.12.2016 17:09
Що, в Катертнополі у віймькоматі не хватає кадрів? Дивно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100