Опустілі площі Черкаської тютюнової фабрики незабаром перейдуть у власність міста. Іноземні власники підприємства, лінії виробництва якого переведені в Кременчук, передали пусті площі міській громаді. Про це «Прочерку» повідомив перший заступник міського голови Віктор Беззубенко.

Фото Миколи Кудрявцева з мережі Фейсбук

Фото Миколи Кудрявцева з мережі Фейсбук

– Власники підприємства уклали з міською владою договір дарування приміщень громаді міста. Єдина їхня вимога – використання приміщень для некомерційних цілей. Ніяких більше вимог не пред’являли, – розповів Віктор Беззубенко. – Загальна кількість площ складає десятки тисяч квадратних метрів.

За словами першого заступника мера, нині триває узгодження деталей договору про передачу майна.

– Документи у нотаріуса. Планується, що наступного тижня Сергій Одарич підпише договір, – повідомив Віктор Беззубенко. – Плануємо розмістити у вільних площах наші підрозділи: відділ охорони здоров’я, швидку допомогу, громадські організації, що нині знаходяться в готелі «Черкаси» тощо. Приміщення, що нам передаються, в гарному стані, особливо адмінприміщення. А виробничі можливо доведеться трохи облаштувати, наприклад, для карет швидкої допомоги. На це закладатимемо невеликі кошти в бюджет міста на 2012 рік.

Віктор Беззубенко висловив переконання, що кожен об’єкт в місті повинен виконувати свою функцію. У цьому контексті він підтримує, наприклад, переведення громадських організацій та підрозділів влади з готелю «Черкаси» в колишні приміщення тютюнової фабрики.

– А готель, який на сьогодні у міській власності, на мою думку, можна виставити на аукціон і продати. Кожен такий об’єкт слід аналізувати окремо, – зауважив Віктор Беззубенко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 КОСТЯ 07.11.2011 10:44
То, что они разбогатеют, никто не сомневается. Они это делают последние пять лет и всё не нажр...............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Fatigas 06.11.2011 15:05
Название в точку: Міська влада розбагатіє..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Сергій Слинько 06.11.2011 14:14
Громадським організаціям? Насмішив! Вже раз памятаю Одарич обіцяв приміщення будинку офіцерів для громадських організації: черговий піар, а по суті пуста обіцянка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Шалман 05.11.2011 23:36
Правильно, пусть лучше переселятся в райрады, там только батюшку пустить вперед надо и службу отпеть :D :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 шаман 04.11.2011 23:43
Тоже верно---пускай чиновники нюхают пропитанные табаком за сотню лет стены,авось на перекуры будут меньше бегать.может,правда,пл охо сказаться на здоровье,дно это так,мелочь.А здание гостиницы,замет е,самом самом центре города,продать даже очень очень не дёшево или наоборот ---очень очень очень дёшево........именно кому надо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100