реклама

реклама

Події, що трапились на могильному комплексі рабі Нахмана в ніч на 21 грудня 2016 року в м. Умань – це неприпустимий акт вандалізму, який викликав обурення не лише серед представників еврейської національності, але й усієї уманської громади. В цих діях вбачається спланована провокація. Про це пише у «Фейсбуці» мер Умані Олександр Цебрій.

74664900100466980818no

«Умань – багатонаціональне місто, історія якого увібрала в себе культури і традиції багатьох народів. У місті пропагується повага до людини, міжетнічна і міжконфесійна толерантність. Уманчани, і особисто я, категорично проти розпалювання міжнаціональної ворожнечі, антисемітизму і ксенофобії.

Тому, звернувся до правоохоронних органів з вимогою розслідувати резонансний злочин, знайти винних і притягнути їх до відповідальності.

Я, як міський голова, не допущу в місті розпалювання міжнаціональної ворожнечі. В мікрорайоні паломництва брацлавських хасидів на об’єктах, де розташовані культові релігійні споруди чи символи, буде посилено охорону. Зокрема, на могилі рабі Нахмана та біля Православного Хреста.

Маю надію, що подібні ганебні факти не повторяться, і ми разом побудуємо європейське демократичне місто», – йдеться в звернення мера.

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 Уманский Еврей 22.12.2016 05:35
Цитую sa:
А те що вони викупили пів міста і творять що заманеться. Всі мовчать бо вони гроші платять. Загадили все місто.


Добрые дела быстро забываются: Израильтяне и хасиды дали деньги для больницы чтобы оборудовать современную реанимацию, дали деньги на АТО. А что делают местные "активисты"? Ломают здания хасидов, требовали обьяснений с претензиям к послу Израиля почему Голодомор не признали, а теперь оскверняют святыню не только для хасидов, а для всего много милионого еврейского народа.
Оправдывание преступников, делает и вас преступником. Ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 І де ВО Свобода? 21.12.2016 13:54
Ще якби те саме повторив ботнар - бо мовчить, як останній д...нь, коли українських націоналістів російський сайт звинувачує у цій ідіотській акції.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 sa 21.12.2016 13:39
А те що вони викупили пів міста і творять що заманеться. Всі мовчать бо вони гроші платять. Загадили все місто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100