реклама

реклама

Уманською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення в суді відносно 31-річного мешканця міста Умань, який впродовж 2014 року скоював розбійні напади відносно жінок з метою заволодіння їхнім майном.

Зокрема, в ході  судового розгляду встановлено, що зловмисник впродовж лютого-березня 2014 року, здійснив напад на трьох місцевих жительок міста Умань, яким погрожуючи ножем, відкрито заволодівав їхнім майном, на суму понад 7,5 тис. грн.

Під час досудового  розслідування встановлено, що чоловік неодноразово притягувався до  кримінальної  відповідальності, в тому числі і за корисливі злочини.

Відтак, Уманський міськрайонний суд кваліфікував дії злочинця за ч.1 ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій) та ч.2 ст. 187 КК України як напади з метою заволодіння чужим майном, поєднані із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, та вчинені особою, яка раніше вчинила розбій.

За результатами судового розгляду, враховуючи надані докази визнав обвинуваченого виннним у вчиненні даних злочинів та призначив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомили в Уманській місцевій прокуратурі.

 

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100