реклама

реклама

27 грудня в комунальному підприємстві «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» обласної ради проведено заходи, на яких підбито результати роботи за 2016 рік.

1482850503_007

У підсумковій нараді взяв участь голова обласної ради Олександр Вельбівець.

Відкриваючи її, директор підприємства Валерій Височин зазначив, що такі наради в колективі вже стали передноворічною традицією. Він також наголосив, що традицією стала присутність голови обласної ради, адже підприємство належить до комунальної власності і підпорядковується обласній раді.

Забігаючи наперед, відзначимо, що у 2016 році підприємство дійсно працювало ще краще, ніж торік. Підтвердженням цього є результати загальнодержавного рейтингу за видом діяльності, що його провів організаційний Комітет Національного бізнес-рейтингу, за якими суб’єкт господарювання – КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» Черкаської обласної ради вибороло "золото", посівши перше місце в області серед комунальних підприємств галузі (а їх біля 300) та перше місце в Україні із десяти «золотих» (торік – сьоме). Таку високу оцінку своєї діяльності колектив удостоївся вдруге.

Окрім того, Національна експертна комісія з якості товарів і послуг також за підсумками річного національного рейтингу присвоїла колективу статус «Підприємство року 2016».

Вітаючи колектив, голова обласної ради пригадав минулорічну зустріч і свої обіцянки – сприяти діяльності підприємства. І свого слова Олександр Іванович дотримав. Зокрема, за рахунок низки прийнятих ефективних рішень поліпшилися фінансові показники, збережено робочі місця і чисельну кількість працівників; у будинку виконано певні ремонтні роботи, а також комплекс заходів з енергозбереження і енергоефективності; завершено опорядження підвального приміщення і передано його в оренду та відкрито їдальню та багато іншого.

Олександр Вельбівець подякував колективу, який справився з цими та іншими завданнями і впродовж року своїми працею та наданими послугами створював затишок і забезпечував порядок у будівлі та прилеглій до Будинку рад території, а також привітав усіх присутніх із здобутками в роботі та визнанням їх праці на всеукраїнському рівні.

Користуючись нагодою, Олександр Вельбівець вручив директору підприємства Валерію Височину Почесну грамоту облдержадміністрації і обласної ради, ряду працівникам – Почесну грамоту обласної ради і Подяки, та привітав усіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим.

Олександр Іванович запевнив, що діяльність підприємства буде ним всіляко підтримуватися, він і надалі докладатиме зусиль, щоб і в прийдешньому році господарсько-фінансові результати покращувалися.

Було також оголошено наказ директора комунального підприємства, згідно якого відзнаки, пам’ятні сувеніри та премії отримали чимало інших сумлінних працівників.

На завершення підсумкової наради присутні зробили пам’ятне фото біля новорічної ялинки.

Виконавчий апарат обласної ради

реклама

Коментарі  

 
0 #1 СБУ 29.12.2016 12:16
ну когда уже всякие начальнички перестанут хвастаться купленными медальками???? как дети, ей богу...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100