реклама

реклама

Жодне будівництво в районі вулиці Менделєєва, 4 без позитивного рішення громадських слухань не розпочнеться. Про це заявив міський голова Анатолій Бондаренко під час підсумкової прес-конференції, інформує прес-служба міськради.

 

image.php За його словами, тамтешню земельну ділянку Черкаська міська рада відвела ще в 2011 році комунальному підприємству «Готельний комплекс "Дніпро"». Останніми був отриманий державний акт на право постійного користування землею під комплексом будівель, більш відомих як «Андріївська дача».

– Які сьогодні повноваження в Черкаської міської ради? Забрати цей державний акт чи скасувати? Ми не вийшли ні на метр за межі цієї ділянки, – апелював Анатолій Бондаренко. – Ніякої житлової забудови без позитивного рішення громадських слухань там не буде. Що ж стосується самого проекту, то сосни ніхто там не вирізатиме, доступ на цю територію лишатиметься вільний.

реклама

Коментарі  

 
+7 #7 Громада 01.01.2017 20:38
Департамент архітектури міськвиконкому уже замовив та отримав проект забудови , а мер прикидається незнайкою. Та достатньо уже брехати.Ну хто ще не розуміє що наш мер відпрацьовує зобов'язання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 санітар 01.01.2017 17:09
Весь ліс навколо лікарень вже 60 років є місцем незаконних захоронень людських обрізків, відходів операцій. Це - суцільне кладовище хворих частин тіла, інфікованих, гангренозних та ін. В Черкасах дотепер немає де це робити цивілізовано. Від Луначарки до 2-ї міськлікарні, від санаторію Пролісок до Дніпра земля та ліс добряче здобрені перегноєм. Циніки продають землю прид..кам, а останні будуються й живуть там. Аура та сни, кажуть, чудові. Як бонус - радіаційно активні корпуси онколікарні та факт, що до війни це суцільна територія лікування туберкульозних хворих. ЕСТЕТИ-Вурдалаки, успішних вам забудов в Новому 2017 році та міцного здоров'я! Життя на цвинтарі, що може бути краще!!! Психіатр вам в допомогу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #5 Арап 31.12.2016 22:49
Гура давно торгує,які питання? А слухання,то для дурачків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Юрій 31.12.2016 20:35
Нема жодних сумнівів, що ті "слухання" вже пройшли в деяких кабінетах і "громада" вже підтримала! Бо, навряд чи хтось просто так вимальовував би оті схеми-малюночки з висотками і котеджиками на самому березі! Боюсь, вже скоро "ветеранські хатинки" в три поверхи розповзуться як метастази аж до самої "України"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 федор принципиальный 31.12.2016 20:32
Опоздал-уже все застроено и вдоль Днепра и в Сосновке.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 вул. Мініча Пожарника 31.12.2016 19:08
замерла в ожидании новых новостей. А шо там с самым Миничем, Скрыней и их K°? Живы курилкы и так и меняют порно на марльборо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Лютий 31.12.2016 16:25
Що можливо в Соснівці вже подерибанили.Нехай активісти перевірять, хто там проживає, на кого виділені земельні ділянки?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100