реклама

реклама

Драбівським районним центром зайнятості спільно з спеціалістами відділу  Драбівського бюро правової допомоги Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги був проведений семінар на тему: «Легальна зайнятість» для 20 роботодавців, представників громадськості та безробітних.

Фахівці центру зайнятості відзначили, що проведення подібних заходів, незалежно від їх масштабу або кількості учасників, відіграє велике значення на шляху до легалізації тіньового ринку зайнятості населення та є маленьким кроком до соціальної справедливості. Також було прокоментовано статті нормативно-правових актів, які регламентують порядок реєстрації трудових договорів між найманими працівниками та фізичними особами підприємцями, оформлення трудових відносин юридичними особами, зокрема, відносин цивільно-правового характеру та трудові договори. Також було наголошено, що легальне працевлаштування має бути продуктивним, відкривати перспективи для особистого розвитку та соціальної інтеграції.

Роботодавці та безробітні, які взяли участь в інформаційному семінарі, мали можливість задати питання та почути кваліфіковані роз’яснення від фахівців державних установ.

Про це повідомили в Черкаському обласному центрі зайнятості.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100